tromaktiko: Τα Νέα της Παραλίας 12/6/2011

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Τα Νέα της Παραλίας 12/6/2011



Χθές ήταν χιλιάδες κόσμος που κατέβηκε στην .....Βάρκιζα από το πρωΐ...
Γεμάτη η παραλία,δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα.

Έλληνες,Αλβανοί,Πολωνοί,Βούλγαροι,Ρουμάνοι και όλοι από τις πρώην Ανατολικές χώρες που ζουν στο Ellada , έκαναν το μπάνιο τους ειρηνικά.Ένα μπάνιο που περισσότερο έμοιαζε με seaside orgy party παρά με ένα Καλοκαιρινό μπανάκι δροσιάς .

Ο ένας πάνω στον άλλο ,δεν είχε χώρο ούτε να στήσεις ομπρέλαέκθεση του Βασιλιά Ήλιου ο οποίος και αυτός είχε κρυφτεί κάτω από τη ντροπή που έχει βρει τελευταία τη χώρα μας !

Ανάμεσα στα κορμιά ,στις ομπρέλες ,στις ψάθες και στις σαγιονάρες κυκλοφορούσαν δεκάδες Πακιστανοί που πωλούσαν τα gadgets της παραλίας ,τα περισσότερα μαϊμού μάρκες που η αστυνομία δεν γνωρίζει πως και γιατί βρέθηκαν στη παραλία της Βάρκιζας αλλά όλοι οι υπόλοιποι γνωρίζουμε !
Μάλιστα γνώρισα και ένα Πακιστανό που πωλούσε γυαλιά ηλίου Gucci και Prada τον οποίο τυχαίως τον είχα δει στο Σύνταγμα να πουλάει Laser pointers κάποιο απόγευμα απο αυτά που πήγαινα και εγώ πριν σταματήσω να πηγαίνω αφού κατάλαβα τι "παίζει" στη πλατεία !!!

Μετά ξεκίνησε η βροχή.
Κεραυνοί,αστραπές και όπως καταλαβαίνετε σχεδόν όλοι έφυγαν.
Εμείς γυρίσαμε το απόγευμα και στην Λ. Μεσογείων η κίνηση ήταν υποτονική από αυτοκίνητα σε σχέση με την κίνηση της προηγούμενης Κυριακής που πολλοί κατέβηκαν στη Πλατεία Συντάγματος.
Λίγο η εορτή του Αγίου Πνέυματος που γέμισε με χαμόγελα τους αγανακτισμένους δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι έφυγαν για τριήμερο ,λίγο η καταιγίδα και λίγο από όλα γενικώς,η Αθήνα άδειασε από κόσμο !

Αυτά ήταν τα νέα της παραλίας !

Το επόμενο rendez-vous την άλλη Κυριακή το οποίο θα είναι και το τελευταίο εφόσον οι καταιγίδες θα ακολουθήσουν την πορεία των συγκεντρώσεων στις πλατείες των αγανακτισμένων με τη γνωστή ακολουθία της φθίνουσας πορείας τους.

Α......όσοι δεν κατεβήκατε έστω και μία φορά στο Σύνταγμα .......καλόν θα είναι να μην παραπονιέστε από εδώ και πέρα για τα οικονομικά μέτρα που έρχονται .

Enjoy your swimming and the whole summer time in PakistanoGreece !

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!