tromaktiko: Απάντηση στην 28χρονη θυμωμένη

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Απάντηση στην 28χρονη θυμωμένη



Αγαπητή 28χρονη θυμωμένη σου εύχομαι η επιθυμία σου να γίνει πραγματικότητα έτσι ώστε να δικαιωθείς σαν αδικημένη και να ικανοποιηθεί το περί δικαίου αίσθημα σου.
Εξάλλου το λένε οι κρίσεις γεννάνε ευκαιρίες , αν απολυθούνε καμία 200.000 κόσμος ίσως έρθει και η δική σου σειρά να μπεις στο δημόσιο όπως και των υπολοίπων που το εύχονται αυτό. Εξάλλου αυτό είναι και το καθιερωμένο πλέον όνειρο του Έλληνα από το 1981 μέχρι σήμερα.

Μία παρατήρηση μόνο για όλη το αίσθημα αδικίας που έχετε όλοι οι ιδιωτικού υπάλληλοι είναι πολύ επιλεκτικό , δεν επικεντρώνεται ποτέ σε αυτούς που μας φέρανε εδώ σε αυτούς που αφήσανε οι δημόσιοι υπάλληλοι να γίνουνε υπεράριθμοι να μην δουλεύουνε (γιατί τους βόλευε να μην τους ελέγχουν οι υπάλληλοι ) κλπ.

Ποτέ δεν λέτε ποιος πραγματικά ευθύνεται απλά συλλήβδην «καταριέστε» τον δημόσιο υπάλληλο.
Όταν κάποιος έχει μεταβιβαζόμενη εξουσία (ο πολιτικός δλδ) είναι και υπεύθυνος όλων των πράξεων και παραλείψεων του . Δεν δικαιολογείται ποτέ με το σκεπτικό με πιέσανε με παρακαλέσανε κλπ., για αυτό έχει επιλεχθεί και να είναι ηγέτης και όχι ουραγός. Αλλά ποτέ δεν είχαμε τέτοιους , το μόνο που είχαμε ήταν θρασύδειλα ατομιστικά άτομα εδώ και 30 χρόνια που το μόνο που κοιτούσανε είναι να βολέψουν τους ευατούς τους και τον περίγυρο των λαμογιών τους με κάθε τρόπο (μίζα, ανάθεση, διορισμό και πολλά άλλα που θέλω πολυ χρόνο για να τα γράψω.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!