tromaktiko: Airfasttickets groupon

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Airfasttickets groupon



Συγχαρητήρια!!!!!!!!
Καταφέρατε να σπάσετε κάθε ρεκόρ ανευθυνότητας...
7 μέρες πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση εμένα και της παρέας μου μας ανακοινώνεται ότι ακυρώθηκαν οι κρατήσεις που είχαμε κάνει.Ωστόσο τρέξατε να στείλετε mail ότι οι κρατήσεις μας απο 6/6 και έπειτα δεν κινδυνεύουν.Μήπως να πείτε στο τμήμα marketing ν αλλάξει όνομα στην εταρεία?Το air το δέχομαι γιατί μάλλον αέρα κοπανιστό πουλάτε,το fast ακούγεται πραγματικά κωμικοτραγικό για την υπηρεσία σας κι όσο για το tickets χαχαχαχα που τα έιδατε κύριοι?
Δεν θα έμπαινα ποτέ στον κόπο να γράψω σ αυτό το άψογο site σας αν υπήρχε έστω τηλεφωνική εξυπηρέτηση.2 ώρες σε αναμονή?????Υπέροχο!!!!!Να θυμηθώ να σας πάρω παραμονή πρωτοχρονιάς να σας ευχηθώ αλλά να μην ξεχάσω να καλέσω απο τον Νοέμβρη!
Ωστόσο επειδή κατανοώ ότι δεν φταίτε σε τίποτα εσείς αλλά ο ανάδρομος Ερμής στον τοξότη ο συνήγορος του πολίτη θα γίνει ο προσωπικός μου αστρολόγος γι αυτό το καλοκαίρι....
ps Σας παρακαλώ επιτέλους ηχογραφήστε ξανά το μήνυμα αναμονής….Δεν είναι δυνατόν η κοπέλα στον τηλεφωνητή να μιλάει Ελληνικά σαν εξάχρονος άγγλος σε ελληνικό σχολείο.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!