tromaktiko: "Θα χρηματοδοτήσουν οι θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον ντοκιμαντέρ για την αποκατάσταση της αλήθειας γύρω από το όνομά του;"

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

"Θα χρηματοδοτήσουν οι θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον ντοκιμαντέρ για την αποκατάσταση της αλήθειας γύρω από το όνομά του;"



"Σε 3 μέρες θα κλείσουν 2 χρόνια από τότε που ο Μάικλ Τζάκσον αποφάσισε να μας αφήσει και τα τηλεοπτικά κανάλια θα δείξουν για άλλη μια φορά ανακριβή βίντεο – αφιερώματα, που κατά κύριο λόγο τα απαρτίζουν άνθρωποι που είτε επιδιώκουν να...
 κερδίσουν δημοσιότητα είτε έχουν άγνοια είτε συνεχίζουν το «έργο» καταστροφής του βασιλιά μας. Σε κάθε περίπτωση, η αλήθεια δε θα ειπωθεί και κυρίως δε θα γίνει καμιά προσπάθεια αυτά τα αφιερώματα να παρουσιάσουν την προσωπικότητά του σε όλο της το εύρος. Τη στιγμή που μιλάμε πραγματοποιείται μια μεγάλη κινητοποίηση κι οι θαυμαστές μπορούν να ελπίζουν ότι στα επόμενα αφιερώματα στον Τζάκσον θα βλέπουν ένα καθώς πρέπει αφιέρωμα που θα βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Κι αυτό χάρη στον William Waneger  ο οποίος, έχοντας παρακολουθήσει εξ ολοκλήρου τη δίκη του 2005 και φυσικά έχοντας αποδεικτικά στοιχεία, προτίθεται να πραγματοποιήσει ένα ντοκιμαντέρ που θα χρηματοδοτηθεί από τους θαυμαστές. Εδώ είναι το βίντεο χωρίς παραπάνω σχόλια. Θα τα ξαναπούμε γι’αυτό το θέμα, όταν ολοκληρωθεί το ντοκιμαντέρ. Από τη μεριά του ιστολόγιου δεν υπάρχει καμία σχέση οποιασδήποτες μορφής με τον άνθρωπο που πήρε αυτή την πρωτοβουλία και σε καμιά περίπτωση δε γίνεται σύσταση για συμμετοχή στη συγκέντρωση χρημάτων. Η προβολή της είδησης γίνεται μόνο και μόνο για να αναδειχθεί η αδικία που έγινε στον Μάικλ Τζάκσον και πόσο μεγάλη είναι η επιθυμία των θαυμαστών για δικαίωση. Για σκεφτείτε το. Εκατομμύρια άνθρωποι σ’όλο τον κόσμο πονούν γι’αυτό που συνέβη σ’έναν άνθρωπο στην άλλη άκρη της γης κι αυτό λέγεται αγάπη. Και την αγάπη αυτή την αξίζει ο Μάικλ Τζάκσον. Όχι για τη μουσική του απλώς αλλά για την υπέροχη προσωπικότητά του. Περισσότερα για το θέμα αυτό καθώς και εκδηλώσεις που θα γίνουν προς τιμή του προσεχώς  στο http://mjacksontruth.wordpress.com/"

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!