tromaktiko: Δεν είσαι ούτε ανήμπορος ούτε άχρηστος!

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Δεν είσαι ούτε ανήμπορος ούτε άχρηστος!



Καλέ μου,το ότι δεν έχεις εργασία δεν σημαίνει ότι είσαι ανήμπορος ή άχρηστος!!
(αφορά http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_7733.html)

Σε κανέναν μην επιτρέπεις να σε κάνει να αισθάνεσαι έτσι, ιδίως σε αυτούς που με τα ψέμματά τους, σε έφεραν σε αυτή τη θέση!
Είμαι σίγουρη ότι για κάποιους ανθρώπους είσαι όχι μόνο σημαντικός και απαραίτητος αλλά και χαρά για τη ζωή τους!

Αν θέλεις να ΝΙΩΣΕΙΣ και χρήσιμος, κατέβα στους δρόμους όπως και οι υπόλοιποι Έλληνες! Δεν σου το συνιστώ τόσο επειδή μόνος σου μπορείς να κάνεις τη διαφορά όσο επειδή θα ΝΙΩΣΕΙΣ ξανά την αξιοπρέπεια και την αισιοδοξία που εδώ και καιρό αυτοί προσπαθούν να σού κλέψουν!

Την κατάθλιψη άφησέ την για εκείνους που σε λίγο δεν θα έχουν τόπο να σταθούν! Εσύ δεν έχεις να ντρέπεσαι για τίποτα, στη θέση σου βρίσκονται πολλοί σαν κι εσένα, ενώσου μαζί τους και ανακτήστε τη θέση σας σε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά σας και εσάς!

(Όσο για την απόγνωση, κάθε φορά που την νιώθεις να σε πνίγει, αναλογίσου πόσοι άνθρωποι έχουν άρρωστα παιδιά σε νοσοκομεία! Αυτό είναι απογνωση! Εμείς λέμε "Δόξα τω Θεώ"!)

Μην το βάζεις κάτω! Είμαστε πολλοί πια και , κυρίως, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

------------------------

Φιλε μου εσυ δουλεψες τιμια 34 χρονια και σημερα βρισκεσε σε απογνωση οπως χιλιαδες ελληνες.εκεινο ομως που πρεπει να σε κραταει ορθιο ειναι οτι εχεις την οικογενεια σου και την αξιοπρεπεια σου.η οικογενεια και οι φιλοι σου καταλαβαινουν δεν χαθηκε πια και τελειως η ανθρωπια σε αυτο τον τοπο.να ξερεις οτι αυτοι θα σε αγαπανε γιατι ξερουν το ποιον του ανθρωπου.εξαλλου οι πατεραδες μας περασαν πολυ χειροτερα απο εμας και τους αγαπαμε και ας! Μην ειχαν να μας προσφερουν.να εισαι περηφανος θα τα καταφερουμε.ειμαι και γω στην ιδια κατηγορια με σενα αλλα εχω πεισμωσει δεν θα τους κανω το χατηρι.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!