tromaktiko: Οι βουλευτές φταίνε

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Οι βουλευτές φταίνε



Οι βουλευτές φταινε για την κατασταση που ειμαστε τωρα, γιατι τωρα πληρωνουμε τα δικα τους λαθη και την δικη τους κακοδιαχείριση του δημοσιου χρήματος.
Αυτοι λοιπον που μας εφεραν εδω, αυτοι να πληρωσουν. Ναι εμείς τους βαλαμε με την ψηφο μας στην βουλη, αλλα δεν φταιμε εμείς για αυτα που εκαναν και ψηφιζαν. Ασε που εφαγαν με χρυσα κουταλια ολοι τους. Ψήφιζαν νόμους συμφωνα με την εκαστοτε κομματικη γραμμη και οχι κατα συνειδηση. Και ολα αυτα τα σκανδαλα. Αυτοι λοιπον να πληρωσουν το χρέος. Απο το 1981 και μετα αρχισαν τα αισχη στην Ελλάδα. Την περιοδο 1981-1989 εγιναν τα χοντρα αισχη οσον αφορα την διαχειριση του δημοσιου χρήματος, αλλά και των τοτε κοινοτικών κονδυλιων.
Λοιπον ολοι οσοι ηταν βουλευτές απο το 1981 μεχρι σημερα να ελεγχθουν εξονυχιστικά. ΟΛΟΙ. Και αυτοι να πληρωσουν. Και οσοι δεν ειναι εν ζωη να πληρωσουν οι κληρονομοι τους. Οποιος κανει το λάθος αυτός το πληρωνει. Αυτο ξερω εγω. Τι φταίει ο λαός; Ολοι οσοι εκαναν περιουσια μετα που εγιναν βουλευτές να πληρωσουν. Τωρα. Αμεσα. Και οχι βουλευτικές ασυλιες και διαγραφη των παραπτωματων τους. Ολοι οσοι ηταν βουλευτές δέσμευση των περιουσιων τους και αμεση πωληση. Ετσι να βρει το κράτος τα χρηματα. Καλυτερα να χασουν αυτοι τα σπιτια τους, αυτοι που φταινε, παρα ο φτωχός λαός. Και μην ξεχναμε και τους πρωην νομάρχες, δημάρχους, κοινοταρχες, και βεβαιως τους συνδικαλιστες, και τα κομματοσκυλα. Για να ελεγχθουν εξονυχιστικα και αυτοι. Εκει να δεις λαυρακια. Συμπερασμα. Ολοι οσοι ηταν και ειναι αναμεμιγμενοι με την πολιτικη αυτοι να πληρωσουν. Εφαγαν τοτε, ας πληρωσουν τωρα. Αφηστε τον κοσμο ησυχο.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!