tromaktiko: Σχετικά με τα ΜΑΤ

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Σχετικά με τα ΜΑΤ



Προφανώς όσοι τους υπερασπίζονται δεν έχουν βρεθεί ποτέ στο δρόμο- ουτε και σήμερα, για να δούνε πώς ξεκινούν τα επεισόδια και με τί μίσος...
τίθενται τα ΜΑΤ απέναντι σε διαδηλωτές, χωρίς φυσικά να συλλάβουν τους προβοκάτορες, θα ήταν αντισυναδελφικό- και προφανώς δεν κατανοούν τι σημαίνει ηθική ευθύνη.
Πριν μπορεί να μην ήταν, αλλά πλεον είναι σαφέστατο οτι τα σώματα ασφαλείας ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΠΛΕΥΡΑ, και αυτή είναι ενάντια στον κόσμο. Αν είχαν ηθική και έβλεπαν οτι η εντολή "φλομώστε αδιακρίτως με καρκινογόνα χημικά ληγμένα απ' το 87" την αντιβαίνει, θα παραιτούνταν, είναι πολύ απλό. Αν και μόνο το γεγονός οτι θεώρησαν το μπατσιλίκι "μια δουλειά σαν όλες τις άλλες" είναι ανδεικτικό της προσωπικότητας και του ψυχισμού τους- ή στρατόκαβλοι ή βολεμένοι, άλλη εξήγηση δε βρίσκω. Κι εγώ χρειάζομαι να βιοποριστώ και επέλεξα άλλο επάγγε! λμα, χωρίς στολή και χωρίς διαταγές, παρ' οτι πάλι τρώω στη μάπα κάθε λογής αφεντικά και πελάτες που έχουν πάντα δίκιο. Τουλάχιστον δε φοβάμαι οτι θα με φτύνουν συγγενείς και φίλοι όπου με πετυχαίνουν.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!