tromaktiko: Σαλόνι αυτοκινήτων

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Σαλόνι αυτοκινήτων



Δε μπορεί, κάποια στιγμή θα αποφασίσει να καλοκαιριάσει και τότε τα μποτιλιαρίσματα προς Χαλκιδική (και άλλους τόπους συγκέντρωσης παραθεριστών και λουόμενων θα αρχίσουν)...
 Το τμήμα σχεδιασμού και ανάπτυξης οχημάτων του Vlavo Undertainment έχει να παρουσιάσει δύο νέα μοντέλα για φέτος το καλοκαίρι! Ένα για υψηλά budget και ένα για χαμηλά!

JUMBORGHINI flymengo
Άλλο ένα αυτοκίνητο, που σχεδιάστηκε κατ αρχήν για να καλύψει εκδρομικές ανάγκες, Θεσσαλονικέων που προσπαθούν Παρασκευή απόγευμα Αυγούστου, να φτάσουν στη Χαλκιδική. Το flymengo βέβαια, μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και σαν όχημα εκτάκτου ανάγκης, για επείγουσες μεταφορές.
Διαθέτει τον κλασσικό εξάλιτρο κινητήρα της Lamporghini, αλλά και δύο μικρούς turbofan με μετάκαυση (afterburner), που κατά την απογείωση αποδίδουν μέχρι 5200 Kp. Η μέγιστη ταχύτητά του σε πτήση είναι 1,3 Mach και έχει αυτονομία για 504 χιλιόμετρα. Μια λεπτομέρεια που εκκρεμεί, είναι το σύστημα καθέτου απο / προσγειώσεως, καθώς οι πράκτορές μου δεν έχουν καταφέρει να κλέψουν ακόμη τα σχέδια του Harrier.
CARIB poolcar
Απλό concept, που όμως βολεύει πολύ, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Εάν δεν έχεις, ας πούμε τη δυνατότητα να αποκτήσεις μια Jumborghini και είσαι υποχρεωμένος να παραμείνεις 4 ώρες στην άσφαλτο, για να φτάσεις στη Χανιώτη, οι συνταξιδιώτες σου τουλάχιστον θα περάσουν καλά.
Η καρότσα – πισίνα γεμίζει με 5 κυβικά και ο φυτικός διάκοσμος, μπορεί να περιλαμβάνει ανάλογα με τα γούστα σας, φοίνικες, βουκαμβίλιες, θαλασσοπούρναρα, σπαθόφυτα ή κρίταμα. Διατίθεται με κινητήρα 5 λίτρων (κουβαλάει τόσους τόνους νερό, μην ξεχνιόμαστε), αλλά και σε οικονομική έκδοση των 1600cc.
Στην τελευταία έκδοση, η τελική ταχύτητα δεν ξεπερνά τα 30 χιλιόμετρα ανά ώρα, αλλά, έτσι κι αλλιώς, πηγαίνοντας για Χαλκιδική δε θα φτάσετε ποτέ αυτή την ταχύτητα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!