tromaktiko: Απάντηση σε: "Ο Κοκός …υπέρ των «αγανακτισμένων»"

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Απάντηση σε: "Ο Κοκός …υπέρ των «αγανακτισμένων»"



Κάνεις ένα μικρό αλλά βασικό λάθος. Ο κ. Κωνσταντίνος Γλίξμπουργκ (αλήθεια πολύ Ελληνικό επώνυμο έχει, από τη Μάνη ή από την Κρήτη είναι?) δεν αποτελεί τέως πολιτειακό παράγοντα αλλά ΕΚΠΤΩΤΟ πολιτειακό παράγοντα.
Κοινώς έχει καθαιρεθεί, ορθώς ή όχι το έχει δείξει η ιστορία και επιπλέον έχει αποφασίσει ο Ελληνικός λαός με δημοψήφισμα επί του θέματος, και δεν δύναται να χρησιμοποιεί τον όποιο τίτλο (αυτό σημαίνει έκπτωση τίτλου)
Τώρα για το πόσο Έλληνας είναι το αποδεικνύει κάθε φορά που του ζητάνε το διαβατήριό του, το οποίο και δεν είναι Ελληνικό. Γιατί για να βγάλει Ελληνικό διαβατήριο απαιτείται βάση νόμου να έχει την ταυτότητα ή πιστοποιητικό γέννησης. Αλλά εκεί δυστυχώς αναγράφεται ως Γλίξμπουργκ και αυτό δεν τον κατατάσσει ως Έλλην αλλά αποδεικνύει την πραγματική καταγωγή του η οποία και δεν είναι Ελληνική.
Ο θεσμός της Βασιλείας έχει λήξει από πολλού και οι θιασώτες αυτού, όσοι έχουν απομείνει, καλό είναι να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα σχεδόν 40 έτη μετά.
Έχουμε πιο σοβαρά πράγματα να ασχολούμαστε από ένα κοινότυπο πεπαλαιωμένο σκηνικό που πρεσβεύει ο κ. Γλίξμπουργκ και η οικογένεια αυτού (αλήθεια πως επιτρέπουν την προσφώνηση "πρίγκηψ" στα τέκνα αυτού όταν δεν υφίσταται ο θεσμός? Και ακόμα περισσότερο όταν έχει κηρυχθεί έκπτωτος ο κ. Γλίξμπουργκ? Εκεί η δημοσιογραφία "γλύφει" ακόμα ε?
Και στη τελική αν είναι Έλληνας να παλέψει με τους Έλληνες. Περιουσία έχει, αλλά καλά κάθεται επί αυτής, αλλά το χέρι στη τσέπη για να δώσει δε το κάνει.
Ξυπνάτε Έλληνες πριν είναι αργά.
Αφορά την καταχώρηση http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_4794.html

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!