tromaktiko: Αποπροσανατολισμός από το μεσοπρόθεσμο

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Αποπροσανατολισμός από το μεσοπρόθεσμο



Μερικές σημαντικές σημερινές ειδήσεις...
1 Αποκάλυψη ΣΟΚ από τον Λοβέρδο: Περιθάλπουμε...
6.000 λαθρομετανάστες με Aids!

2 Αμφισβητεί την ορθότητα της λιτότητας ο Αμάρτυα Σεν — Η ελληνική κρίση αποκαλύπτει πως το διακύβευμα στην αντιμετώπιση της δεν είναι μόνο το ευρώ, αλλά η ίδια η δημοκρατία, προειδοποιεί με άρθρο του στον Γκάρντιαν ο Νομπελίστας οικονομολόγος Αμάρτυα Σεν.

3 Από το 2005, η Ελβετία επεδίωξε να επεκτείνει την ανταλλαγή πληροφοριών στις περιπτώσεις φορολογικής απάτης, χωρίς όμως η Ελλάδα να ανταποκριθεί στο Ελβετικό αίτημα.
Η Ελβετία επιθυμεί τη φορολόγηση κεφαλαίων που κατάθεσαν Έλληνες στις ελβετικές τράπεζες και η Ελλάδα κωφεύει.

4 Έρχονται τα νέα μέτρα!!
"Μαύρη τρύπα" 3,8 δις ευρώ στα έσοδα για το 2011 βρήκαν οι Τροικανοί.. Αυτό σημαίνει πως έρχονται νέα μέτρα!! Το συνολικό ύψος των μέτρων ενδέχεται να ξεπεράσει τα 8 δις ευρώ, παρόλο που μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ο Παπακωνσταντίνου διεμήνυε ότι δεν θα ξεπερνούν τα 6,4 δις ευρώ.

5 "Απέτυχε στο Eurogroup ο Ε. Βενιζέλος"
Στην αποτυχία του Ε. Βενιζέλου να αναδιαπραγματευτεί στο Eurogroup τους όρους του μεσοπρόθεσμου αναφέρεται δημοσίευμα των Financial Times με τίτλο «H Ελλάδα κατηγορείται ότι προσπαθεί να τροποποιήσει τα μέτρα λιτότητας».

Και εμάς μας σερβίρουν ότι υπάρχουν στημένοι αγώνες στο ποδόσφαιρο.
Εάν δεν είναι αποπροσανατολισμός αυτός και πετύχουν να μασήσουμε τα αχνιστά που μας σερβίρουν τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!