tromaktiko: Τα ρουσφέτια του υφυπουργού στη Δ.Ο.Υ. Θάσου!

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Τα ρουσφέτια του υφυπουργού στη Δ.Ο.Υ. Θάσου!



Όλα ξεκινανε πριν δυο χρονια, οταν η προϊσταμενη της Δ.Ο.Υ. Θασου συνταξιοδοτηθηκε, κι απο τοτε μεχρι και πριν...
λιγο καιρο υπηρχε αναπληρωτρια προϊσταμενη εως οτου οριστει ο καινουργιος προϊσταμενος.... Όλα καλα μεχρι εδω!!!!!!!!
Οι υποψηφιοι για τη θεση του προϊσταμενου ηταν δυο ατομα...πριν λιγες εβδομαδες οριστηκε συμφωνα με τα απαραιτητα προσοντα προϊσταμενος της Δ.Ο.Υ. ενας εκ των δυο και ο δευτερος μετετεθηκε στη Δ.Ο.Υ. της Καβαλας καθως συμφωνα με το υπουργειο δεν μπορουσε να παραμενει στη Θασου (σε μια δ.ο.υ. που ο συνολικος αριθμος των υπαλληλων ηταν 8 ατομα και δυο εξ' αυτων ειναι με αποσπαση οι οποιοι θα φυγουν μεσα στις επομενες εβδομαδες...).
Κι ενω εκει φανηκε οτι θα τελειωσει επιτελους το σηριαλ των τελευταιων χρονων με το θεμα του προϊσταμενου ξαφνικα αλλαζουν ολα τα δεδομενα και ο υπαλληλος που μετατεθηκε στη δ.ο.υ. Καβαλας επιστρεφει αναλαμβανοντας προϊσταμενος στη δ.ο.υ. Θασου κι ο απερχομενος προϊσταμενος μετατειθεται στη θεση του........ μια αποφαση που μονο τυχαια δεν ειναι!!! Εδω εμπλεκεται ο υφυπουργος υγειας κ. Τ... και δημοτικος συμβουλος του νησιου, ο οποιος προσκειται στο κυβερνον κομμα, οι οποιοι ενεργησαν υπερ του νεου προϊσταμενου (κι αυτο ειναι κοινο μυστικο στην μικρη κοινωνια μας, αλλα κανεις δεν αντιδραει ....!!!!), ο οποιος εχοντας λιγοτερα μορια "καταφερε" να αναλαβει τη θεση του προϊσταμενου δειχνοντας για μια ακομα φορα οτι στην Ελλαδα το μονο προσον που μετραει τελικα ειναι το μεσον..... Ελλας το μεγαλειο σου!!!!!
Να σας χαιρομαστε κυριε υφυπουργε!!!!!

Υ.Γ.Δεν ειμαι υπερ η' κατα κανενος απο τους δυο υπαλληλους της δ.ο.υ. Θασου, αντιθετως θα ηθελα να παραμεινουν κι οι δυο, απλα δεν μπορω αλλο αυτη τη βρωμια!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!