tromaktiko: Σχετικά με "WIND... Λογαριασμοί για να χτύπας το κεφάλι σου"

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Σχετικά με "WIND... Λογαριασμοί για να χτύπας το κεφάλι σου"



Έτσι ακριβως εχουν τα πραγματα. Όταν παιρνουμε ενα κινητο πρωτα μαθαινουμε για αυτο 5 πραγματα και διαβαζουμε το...
manual του (για αυτο το λογω το βαζουν μεσα οι εταιρίες και οχι για να υπαρχει απλα) και μετα κανουμε τις ανάλογες ενέργειες.
Όταν λοιπον πηρα και γω smartphone επειδη διαβασα και ειδα οτι συνδεεται σε εφαρμογές που εχει για να κανει αναβαθμιση και ενημερωση, πηρα ενα τηλεφωνο την εταιρία κινητής τηλεφωνίας που συνεργαζομαι και ζητησα να γινει φραγη στο ιντερνετ του κινητου μου.
Μεσα σε 10 λεπτα ειχε γινει η φραγη στο ιντερνετ και τωρα ακομα και αν πατησω εφαρμογη που χρειαζεται ιντερνετ δεν ανοιγει αν δεν ειμαι συνδεδεμένος δωρεαν σε wi-fi.

Ειναι πολυ απλο και γλυτώνεις απο υπέρογκους λογαριασμούς, ταλαιπωρία και εκνευρισμό.
Τωρα για τους τετραψήφιους πολλοι χρήστες βαζουν τα τηλέφωνα τους σε διάφορες εφαρμογές στο ινερνετ που σου ζητανε τον αριθμο τηλεφωνο σου για αν σου στειλουν τις απαντήσεις απο καποια τεστ ή σε εταιρίες με ringtone,wallpapers, διαγωνισμούς και αλλα τετοια. Μια φορα αν μπει ο αριθμός σε μια τετοια εφαρμογη η ενα τετοιο site ειναι αρκετο για να σου ερχονται μηνύματα με χρεωση εσαει απο διάφορες εταιρίες.
Αλλά και να γινει κατι τετοιο νομιζω υπαρχει αντιστοιχη φραγη μηνυματων σε τετραψήφιους και πενταψηφιους αριθμους, ακομα και μεσα απο τα ιδια τα smartphone.
Δεν φταινε παντα οι αλλοι για δικες μας παραληψεις ή λαθη.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!