tromaktiko: Λίγα λόγια για την ΣΕΑΠ στην Κρήτη

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Λίγα λόγια για την ΣΕΑΠ στην Κρήτη



Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τη νέα διοίκηση είναι τραγική. Από στρατόπεδο ''Δασκαλογιάννη'' έχει μετατραπεί σε στρατόπεδο συγκεντρώσεως.
Οι συνθήκες εργασίας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νέας διοίκησης, είναι απαράδεκτες. Εργασίες αποψίλωσης εκτελούνται μέχρι τα μεσάνυχτα με φακούς και προβολείς, χωρίς ανάσα. Η διοίκηση έχει εφεύρει διάφορες υπηρεσίες, τύπου εξωτερικών εφόδων, για να καταπονήσει και μόνο το προσωπικό, σε αντιδιαστολή με τις πενιχρές αποδοχές μας και τις συνεχείς περικοπές λόγω κρίσης. Ο ταξίαρχος διοικητής, όταν αναφέρεται σε συναδέλφους ελαφράς υπηρεσίας, του αποκαλεί ''ανάπηρους'' και απειλεί τα στελέχη στις βολές, ότι θα πληρώσουν τις σφαίρες αν δεν βρουν στόχο. Επίσης, απειλεί λέγοντας πως ''όποιος δεν αντέχει να υποβάλει παραίτηση''.


Ο λόχος διοίκησης, παρά το πλήθος των εργασιών που εκτελεί, αναγκάζεται να πραγματοποιεί βολές, πορείες και νυχτερινές εκπαιδεύσεις.

Επεμβαίνει όμως, ο παραπάνω στο έργο των Μονάδων που είναι στο στρατόπεδο, χωρίς να έχει δικαιοδοσία, προκαλώντας την αγανάκτηση του προσωπικού τους.

Κάποιος πρέπει να τον βάλει στη θέση του, πρίν εξαντληθεί η υπομονή των στελεχών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Αλήθεια που είναι οι λαλίστατοι καταγγέλοντες της προηγούμενης διοίκησης; Αποδείχτηκαν ''κατίνες'' με αυτά που δημοσίευαν. Τώρα δεν βλέπουν τίποτα; Ή μήπως επειδή δεν τους ενοχλεί; Η στάση τους φωτογραφίζει τους ίδιους και την ιδιότητά τους.

Υ.Γ Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!