tromaktiko: Απάντηση στο σχόλιο για συνδικαλιστές ΔΕΚΟ

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Απάντηση στο σχόλιο για συνδικαλιστές ΔΕΚΟ



Αγαπητέ φίλε έ-λ-ε-ο-ς. Με την ουτοπία του να φτάσουν οι χαμηλόμισθοι τους υψηλόμισθους, χωρίς να ασκηθεί η παραμικρή κριτική στους... φαταούλες, μεγάλωσαν γενιές και γενιές κουτοπόνηρων συνδικαλιστών, πολιτικών, αλλά και ανόητων εργαζομένων.

Μα είναι δυνατόν βρε άνθρωπε να πάρουν όλοι οι εργαζόμενοι 2.500 ευρώ το μήνα και γιατί όχι 5.000 ευρώ επί 18 μισθούς όπως τα παιδιά της βουλής αλλά και να βγαίνουν σε σύνταξη στα 48 με 100.000 ευρώ εφάπαξ και προικοδότηση 25.000 ευρώ για κάθε παιδί τους όταν ενηλικιωθεί;

Που θα βρεθούν όλα αυτά τα λεφτά; Σε ποιον πλανήτη ζεις; Αυτά δε συμβαίνουν ούτε σε πλούσιες χώρες που έχουν σοβαρή βιομηχανική παραγωγή, πόσο μάλλον σε τριτοκοσμικές που παράγουν αέρα κοπανιστό. Για κοίτα τις γειτονικές μας χώρες που παράγουν, αν όχι περισσότερα, τα ίδια με τη χώρα μας και ρώτησε τι μισθούς παίρνουν και αναρωτήσου για το αν θα έπρεπε εδώ να δίνονται τέτοιοι μισθοί.

Άντε προσγειώσου, κόψε τις σαχλαμάρες και κοίτα τους απανταχού πονηρούς που χάρη σε σένα τον αλτρουιστή απολαμβάνουν παχυλές αμοιβές και προνόμια αλλά και πρόωρες συντάξεις σε βάρος όλων των άλλων και ειδικά στη νέα άνεργη γενιά.

Και τώρα βάλε πλάτη να πληρώσεις τους νέους φόρους για να εξακολουθήσουν οι παραπάνω να τρώνε και να κάθονται αφού φαίνεται ότι το ευχαριστιέσαι, μέχρι να έρθει η σειρά σου τα 700 ευρώ να σου τα κάνουν 2.500! Ίσως στην άλλη ζωή.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!