tromaktiko: Για τους δημόσιους παιδικούς σταθμούς

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Για τους δημόσιους παιδικούς σταθμούς



Αγαπητέ αναγνώστη, γιατί δεν λες πως θες να πάει το παιδί σου σε αυτό το σταθμό γιατί θα πληρώνεις ελάχιστα τροφεία; Γιατί σε έναν καλό ιδιωτικό παιδικό σταθμό θα πρέπει...
να πληρώνεις 450 - 600€ το μήνα, ενώ σε αυτόν το πολύ 100€. Φυσικά και θα δώσουν προτεραιότητα σε οικογένειες που οι γονείς εργάζονται και έχουν χαμηλό εισόδημα. Πλήρωσε λοιπόν έναν ιδιωτικό παιδικό σταθμό και άσε την νοοτροπία του γνήσιου Ελληνάρα "εγώ έχω τα μέσα και θα δουν τι θα τους κάνω" γιατί αυτό μας έφαγε στην Ελλάδα. Φρόντισε επίσης, το παιδάκι σου να μην μεγαλώσει με αυτή τη νοοτροπία, αλλά να μάθει να σέβεται και να δέχεται τα όρια και τα δικαιώματά του και να μην πατάει τους άλλους γιατί θα έχει μπαμπά με γνωριμίες!!!
Μια Ελληνίδα μαμά που τα παιδιά της έχουν γίνει δεκτά σε δημόσιο παιδικό σταθμό, χωρίς "μέσον", απλά, γιατί εργάζεται καθημερινά για 1000€ το μήνα.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Είναι δικαίωμα του καθενός να πάει το παιδί του όπου θέλει, όση οικονομική άνεση και αν έχει και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μου υποδείξει που θα το πάω ανάλογα με το πορτοφόλι που έχω.
Στην Ελλάδα, τα ελληνόπουλα έχουν το πρώτο λόγο είτε εργάζονται οι γονείς είτε όχι.
Μέτα έχουν λόγο τα αλβανόπαιδα, τα βουλγαρόπαιδα,τα γεωργιανόπαιδα και όλα τα εις - όπαιδα της Ανατολικής Ευρώπης και της κάθε χώρας μεταναστών.
Εδώ που φτάσαμε ως χώρα ,το οφείλουμε στην άκρατη δημοκρατία του κ....ου και που θεωρούμε τους Έλληνες οικονομικά άνετους ότι βρίσκονται σε υποδεέστερη μοίρα από τους μετανάστες.
Πρώτα η Ελλάδα αγαπητέ κύριε /α και μετά όλοι οι άλλοι.Πρώτα τα ελληνόπουλα.
Προφανώς δεν διαβάσατε με προσοχή, πρόταση με πρόταση την ανάρτηση μου.
Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να αποκλείσει το παιδί μου από ένα βρεφικό δημοτικό σταθμό ,κανένας.
Οι δημοτικοί βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί δεν έχουν γίνει για τους Δημοσίους υπαλλήλους,τους κηφήνες της χώρας αλλά για όλους τους Έλληνες που θέλουν να πάνε τα παιδάκια τους σε δημοτικό σταθμό ανεξάρτητα αν έχουν ή αν δεν έχουν χρήματα και ανεξάρτητα το ποσό της φορολογικής τους δήλωσης το οποίο είναι άσχετο με την επιλογή.
Να το πας λοιπόν εσύ σε ιδιωτικό σταθμό και όχι εγώ.
Εγώ και η γυναίκα μου δεν ζούμε παρασιτικά ως δημόσιοι υπάλληλοι ,δεν επιβαρύνουμε το κράτος αλλά αντίθετα το χρηματοδοτούμε επαρκώς.
Δεν κάνουμε παιδιά για να χρησιμοποιούμε τους φορείς που υποστηρίζουν τους δημοσίους υπαλλήλους και τους μετανάστες αλλά για να τους προσφέρουμε μια ζωή άνετη και να τους προσφέρουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον.Δεν παίρνουμε επιδόματα και είμαστε αξιοπρεπείς με τον εαυτό μας,τους άλλους και το κράτος.
Επομένως πήγαινε κάνε κατήχηση στους ομοϊδεάτες σου και όχι σε μένα.
Το τι θα κάνουμε και το πως θα μεγαλώσουμε το παιδί μας είναι δικό μας θέμα και δεν χρειαζόμαστε ετερόκλητο ή αυτόκλητο εκπρόσωπο εκτός από εμάς για να μας πει τον τρόπο.
Αν εσύ θέλεις να κάνεις παιδιά για να τα μεγαλώνουν οι γιαγιάδες, οι παππούδες και οι παιδικοί σταθμοί, να αποκλείεις δικτατορικά τα άλλα παιδιά,να προτιμάς τα αλβανάκια και να τα παρκάρεις στο παιδικό σταθμό για να παίρνεις 1000 ευρώ το μήνα τότε μάλλον εσύ πρέπει να να πας σε παιδικό ιδιωτικό σταθμό.
Επαναλαμβάνω ότι αν μάθω ότι με μέσο μετά από τηλέφωνο παράγοντα δημοτικής αρχής ή κυβερνητικής αρχής μπήκε παιδί στο δημοτικό σταθμό ή αλβανάκι ή παιδί από οποιαδήποτε άλλη χώρα και το δικό μου μείνει απ' έξω τότε θα με βρείτε μπροστά σας.
Το τι κάνω και πόσα βγάζω και αν εργάζεται η γυναίκα μου ή όχι και αν είμαστε εκμισθωτές δεν αφορά κανέναν ,ούτε το ίδιο το κράτος για μια επιλογή που αφορά το παιδί μας το οποίο είναι ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ .Τα δικαιολογητικά αφορούν μέτρο ανάσχεσης επιλογής παιδιών και όχι μέτρο δικαιοσύνης ,γεγονός αντισυνταγματικό .
Να απαγορεύσουν την εισαγωγή παιδιών μεταναστών ,να πάρουν πρώτα όλα τα ελληνόπουλα ανεξάρτητα το πορτοφόλι και την εργασία των γονέων τους και αν μείνουν θέσεις τότε να πάρουν τα παιδιά των Αλβανών και όλων των μεταναστών.Έτσι λειτουργούν όλες οι χώρες της Ευρώπης εκτός από τη δική μας Μπανανοχώρα.Το παιδί μου έχει το δικαίωμα να πάει όπου θέλουν οι γονείς του και όχι όπου θέλει να το πάει το σύστημα για τους λόγους που θέλει.
Όσο για το ότι πεθαίνετε κάθε μέρα στη δουλειά ,έχω να σας πω ότι δεν είναι ανάγκη να πεθαίνετε σε αυτή αλλά μπορείτε για να μην πεθαίνετε να καθίσετε στο σπίτι σας και να μεγαλώνετε εσείς το παιδί σας ή τα παιδιά σας μια που εμείς θέλουμε να το πάμε σε δημοτικό παιδικό σταθμό ενώ παράλληλα δεν πεθαίνουμε στη δουλειά.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!