tromaktiko: «Δεν θα έλεγα όχι στην Ελλάδα»

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

«Δεν θα έλεγα όχι στην Ελλάδα»



Θετικός στο να μείνει στην Ελλάδα και τον Πανιώνιο εμφανίστηκε ο Βάκλαβ Σβέρκος μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του.
Ο Τσέχος επιθετικός ωστόσο επισήμανε πως ακόμα δεν ξέρει τι θα κάνει, μιας και δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την Σοσό, στην οποία και ανήκει.

Το σίγουρο είναι, όπως ο ίδιος τόνισε, πως θα δώσει το παρών στην πρώτη προπόνηση της γαλλικής ομάδας. Αναλυτικά ανέφερε: «Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα είμαι στην πρώτη προπόνηση της Σοσό στις 27 Ιουνίου. Κανένας δεν ξέρει αν με υπολογίζουν. Μια φορά μίλησα με τον αθλητικό διευθυντή, αλλά πριν φύγει ο προπονητής για να πάει στην Μπορντό».
Για την θητεία του στην Ελλάδα και τον Πανιώνιο: «Επαιξα εκεί, αλλά θα μπορούσα να παίξω περισσότερο. Από την αθλητική σκοπιά, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Όμως η οικογένειά μου ήταν ευτυχισμένη εκεί και μας άρεσε. Θα μπορούσα να μείνω στην Ελλάδα, αλλά εξαρτάται από τη Σοσό».
Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Πανιώνιος με την αδειοδότηση: «Μέχρι τις 30 Ιουνίου πρέπει οι παίκτες να υπογράψουμε όλοι οι παίκτες ότι έχουμε εξοφληθεί, κάτι που δεν είναι τόσο εύκολο πάντα. Στον Πανιώνιο με θέλουν να μείνω, αλλά η κατάσταση δεν είναι τόσο ξεκάθαρη διοικητικά».
Για το αν θα ήθελε να μείνει στην Ελλάδα, αν άλλη ομάδα ενδιαφερόταν για την απόκτησή του: «Δεν θα έλεγα όχι, μου αρέσει η Ελλάδα».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!