tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο "Ας συμμαχίσουμε και με τους αγανακτισμένους βουλευτές για να κερδίσουμε"

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο "Ας συμμαχίσουμε και με τους αγανακτισμένους βουλευτές για να κερδίσουμε"



Σχετικα με το φιλο που αναφερεται στους βουλευτες της κυβερνησης που εκφραζονται κατα του Μνημονιου 2.
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_247.html)


    Οι κυριοι αυτοι ειναι μελη του ΠΑΣΟΚ απο παιδια, του ιδιου ΠΑΣΟΚ που επι 30 χρονια κατακλεβει το λαο αδειαζοντας τα ταμεια, κοροιδευει τους πολιτες και χρεοκοπει τη χωρα (Μαζι με τη ΝΔ τη Νοτορουλα, το ΚΚΕ το Σψνασπισμο και τον Καρατζαφερη).
    Οι βουλευτες αυτοι στηριξαν τον Τζεφρυ στον προεκλογικο αγωνα για να γινει πρωθυπουργος, παροτι ηξεραν τα σχεδια του για τη χωρα. Τον στηριξαν οταν ξεδιαντροπα και αισχρα απεφυγε να φερει το σχεδιο υποδουλωσης της πατριδας μας - Μνημονιο 1-  στη βουλη, ενω θα μπορουσαν τοτε να θεσουν θεμα αξιοπιστιας η προταση μομφης.  Τελος, ψηφισαν ολα τα νομοσχεδια που καταργησαν τα εργασιακα μας δικαιωματα, βυθισαν τη χωρα στην ανεργια και ληστεψαν το λαο, με τον υπερχο τροπο που μονο το ΠΑΣΟΚ ξερει, εδω και 30 χρονια. (Συνεποικουρουμενο βεβαιως απο διαλειμματα γεματα ΝΔ, με η χωρις συνεργους την παλαιολιθικη αριστερα)
    Οι κυριοι βουλευτες δεν προτειναν σε καμια περιπτωση να αλλαξει ο νομος περι ανυθυνοτητος υπουργων, ουτε ζητησαν να μειωθουν οι μισθοι τους και τα μπονους τους (αυτοκινητα, κινητα, σπιτια, εισητηρια, οδηγοι, ταξιδια), ενω κατεστρεφαν τα εργασιακα δικαιωματα των υπολοιπων Ελληνων εργαζομενων.
   Και για να ολοκληρωσω τη σκεψη μου,                          
   Pε φιλε σου εδωσαν εσενα το 1/ 10 αυτων που κρατησαν για τον εαυτο τους εστω; Οχι. Μονο λενε οτι διαφωνουν σε καποιες διαταξεις στο Μεσοπροθεσμο. Σιγα τα ωα. Αν διαφωνουσαν ας ειχαν φερει προταση να κοπει ο μισθος οι συνταξεις και τα επιδοματα τους, να εκαναν μηνυση στους συναδελφους που παραβιαζουν το συνταγμα, οπως κανουμε ολοι εμεις. Ας γυριζαν τα δικα τους κλεμμενα στο λαο, ας εκαναν φυλακη για ολες τους τις απατες και μετα να βγουν στο δρομο. Εσυ μπαινεις φυλακη για χρεος 100 ευρω στην τραπεζα και αυτοι αραζουν με μιζες δισεκατομυρριων στα κοτερα. Αυτους θελεις να στηριξουμε; Δε νομιζω Τακη... Στην φυλακη οι προδοτες!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!