tromaktiko: Aπάντηση στο ΔΕΗ: το πρώτο θύμα της οικονομικής υποδούλωσης της Πατρίδας μας"

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Aπάντηση στο ΔΕΗ: το πρώτο θύμα της οικονομικής υποδούλωσης της Πατρίδας μας"



Μαλλον δεν καταλαβες καλα φιλε μου οτι οι υπαληλλοι τις ΔΕΗ δεν πληρωνονται απο το κρατος, οπως δεν εχεις καταλαβει οτι απο τις...(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_9354.html)
κρατησεις των υπαληλων επενδυει η ΔΕΗ σε νεα εργοστασια εδω και 50 χρονια. Οπως δεν θα σου εχουν πει οτι οι μονοι υπαλληλοι που πληρωνουν για το εφαπαξ τους ειναι οι υπαλληλοι της ΔΕΗ οταν σε ολους τους αλλους υπαλληλους ειναι ανταποδοτικο κατι σαν δωρο δηλαδη.
Βολευει πολους να χτυπουν την ΔΕΗ μιας και παραγει φθηνα και πουλαει φθηνα αλλα για να φτασει εδω που ειναι σημερα καποιοι επενδυσαν πριν 50 χρονια. Τωρα εαν εσυ θες να πληρωνεις 200% το ρευμα μαγκια σου. Εεαν δεν θες να πληρωνεις τα λαμογια τους δεητζιδες οπως λες  μπορεις να πας και σε αλλη εταιρεια ρευματος. Αλλα και εκει να πας να ξερεις παλι δεητζιδες το παραγουν το ρευμα...... Ξερεις γιατι? Γιατι κανεις δεν θελει να επενδυσει με οριζοντα 50 χρονων για να αρχισει να εχει κερδοι.......Αντι να αντιστεκεσε στους φορους που σε εχουν βαλει να πληρωνεις μεσω του λογαριασμου τις ΔΕΗ εσυ τα βαζεις με εργαζομενους .
Τα πραγματα δεν ειναι πολλές φορες οπως φαινονται ή καλυτερα οπως τα παρουσιαζουνε.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!