tromaktiko: Όχι στο Μεσοπρόθεσμο! Αξιοπρέπεια!

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Όχι στο Μεσοπρόθεσμο! Αξιοπρέπεια!



Εχουμε καταλάβει τι παραμυθια μας εχουν ποτισει τους τελευταιους μηνες; Αυτοι που θα ψηφισουν το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ μεσοπροθεσμο το εχουν διαβασει; ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ...

Ζουμε ημέρες της Αλώσεως μόνο με μια τεραστια διαφορά. Τοτε πάλευαν (οσοι πάλευαν) για την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ τους και οχι για να σωσουν συμφεροντα άλλων.
ΑΝ ψηφιστει το μεσοπροθεσμο προφανως θα ειναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που θα εχει διαπραχθει απο Ελληνες(;) απο συστάσεως νεοελληνικου κρατους. Δεν ειναι υπερβολικο και θα το διαπιστωσουμε πολυ γρηγορα. Προσωπικα δεν θελω ουτε να διανοηθω οτι θα ψηφιστει.
Και κατι τελευταιο. Αυτη η κυβερνηση (και οταν λεμε κυβερνηση εννουμε δυο τρια συγκεκριμενα ατομα προφανως, δεν ειναι και δυσκολο να καταλαβουμε ποιοι εχουν παρει πανω τους το παιχνιδι) με λογικα κριτηρια, ή είναι ηλίθια και εχαψε οτι της ειπαν (δεν το πιστευω) ή λειτουργει σε διατεταγμενη υπηρεσια. (δεν θελω να το πιστεψω). Αμα ομως ισχύει το δευτερο, ισχυει και το πρωτο γιατι αυτη η δουλεια που προσφερει στους δανειστες μας και γενικοτερα σε ολο το Δυτικο καπιταλιστικο συστημα πρεπει να πληρωθει!!!!!!!
Και να ειστε σιγουροι οτι αν πληρωθει, θα ξεχρεώναμε!!!!!
Και ο νοων νοειτο.......
Αχ Ελλαδα, ποναει η ψυχη μου.....

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!