tromaktiko: Απάντηση σε: "Αγανακτισμένοι Χαλκίδας"

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Απάντηση σε: "Αγανακτισμένοι Χαλκίδας"



Σχετικά με το http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_193.html , ειλικρινά πιστεύεις ότι θα σηκωθεί ένας Original Χαλκιδέος να πάει σε πλατεία να διαμαρτυρηθεί;
Επειδή στην Χαλκίδα έχω μεγαλώσει (δεν μένω πια εκεί) η αγανάκτηση του Χαλκιδέου ξυπνάει όταν δεν βρίσκει να...
καθίσει στις In καφετέριες, όταν δεν ήταν ο γνωστός πορτιέρης στο Club για να μπει τσάμπα, όταν κάτι του έτυχε και δεν κατάφερε να πάει στο Opening του γνωστού καλοκαιρινού Club. (Δεν λέω ονόματα μην κάνω και τσάμπα διαφήμιση).
Ο Χαλκιδέος αγανακτεί όταν ο γνωστός του γνωστού πήρε καλύτερο αμάξι από το δικό του κι οταν η γκόμενα του πήρε 2 κιλά. Η Χαλκιδέα πάλι αγανακτεί όταν έχασε την προσφορά καλλυντικών που πρόλαβαν όλες τις οι φίλες, αγανακτεί επίσης όταν πάει στο Club Και τυχαίνει κάποια να φοράει το ίδιο μπλουζάκι με εκείνη, και άλλα πολλά....
Με καλεσαν προχθές μεσω Facebook σε μία "εκδηλωση" ενος Club, μηνυματα από κάτω του τύπου "Κριμα που δεν θα μπορεσω να είμαι μαζί σας" έδιναν κι επαιρναν. Μεσα σε μία μερα τα μέλη είχαν φτάσει ένα σεβαστό αριθμό.
Επίσης με έχουν καλέσει και σε μία σελίδα τους "Χαλκιδίστας" όπου με το ζόρι εδώ και 3 εβδομάδες έχουν μαζευτεί 100 ατομα κι αντε να έχουν γίνει 5 ποστ.

Αυτα εν ολιγοις, (Θα περιμένεις πολύυυυυ μέχρι να δεις κόσμο στην πλατεία της Χαλκίδας)
Μια αγανακτισμένη με την Χαλκίδα!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!