tromaktiko: Άρχισε να βρίζει το φρουρό της φυλακής στα καλά καθούμενα!

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Άρχισε να βρίζει το φρουρό της φυλακής στα καλά καθούμενα!



Επεισόδιο έξω από τη Φυλακή Χαλκίδας με δράστη 55χρονο Χαλκιδέο, ο οποίος συνελήφθη.
Πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε προχθές έξω από τη Φυλακή Χαλκίδας, με πρωταγωνιστή έναν 55χρονο Χαλκιδέο, ο οποίος στα καλά καθούμενα πήγε κάτω από υπερυψωμένη σκοπιά και έβριζε τον εξωτερικό φρουρό, που εκτελούσε καθήκοντα φύλαξης.

Το περιστατικό συνέβη απογευματινές ώρες κάτω από την υπερυψωμένη σκοπιά, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μπολοβίνενας και Αιδηψού. Όπως φάνηκε από τις βρισιές που εκστόμιζε, στόχος του 55χρονου ήταν οι αστυνομικοί γενικότερα καθώς έλεγε κουβέντες του στυλ "μπάτσοι γ...", "κωλ...τσοι" και άλλα παρόμοια.

Προφανώς ο 55χρονος υβριστής νόμιζε ότι ενεργούσε εκ του ασφαλούς, καθώς ήταν αδύνατο να εγκαταλείψει την σκοπιά ο φρουρός και να τον πιάσει. Δεν υπολόγισε όμως ότι υπήρχε και περίπολο πέριξ της φυλακής, το οποίο δεν είχε αντιληφθεί.

Οι δύο άντρες του περιπόλου ακινητοποίησαν τον 55χρονο και ειδοποίησαν την Ασφάλεια Χαλκίδας. Αστυνομικοί της Ασφάλειας κατέφθασαν σε λίγα λεπτά, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στα γραφεία της Υπηρεσίας για τα περαιτέρω.

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες πρέπει να είχε πιει ...μερικά ποτηράκια παραπάνω και αυτός ήταν ο βασικός λόγος που έκανε αυτά που έκανε....Οι εξωτερικοί φρουροί της Φυλακής πάντως έδειξαν μεγαλοψυχία και δεν του υπέβαλλαν μήνυση για εξύβριση, οπότε μόλις ξεμέθυσε αφέθηκε ελεύθερος.
http://www.egnomi.gr/article.php?id=15543&category_id=61
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!