tromaktiko: Περαστικά μας

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Περαστικά μας



Σε βραδινό δελτίο ειδήσεων κεντρικότατου καναλιού χθες άκουσα την φοβερή ανακοίνωση ότι τους τελευταίους μήνες κατάφερε το Ελληνικό κράτος να πείσει (ακριβώς όπως σας το λέω!!!) 400-500 λαθρομετανάστες να πάνε στις πατρίδες τους με το βοήθημα των 300 € που τους δίνει o έρημος ο Ελληνας!!!

Βγήκε και ο κος Παπουτσής να επιβεβαιώσει τον άθλο αυτό που κατάφερε σε συνεργασία με Τούρκικες αρχές..
Αφήνω στην κρίση σας το νούμερο των λαθρομεταναστών που θεωρητικά έφυγαν σε μήνες με το νούμερο των λαθρομεταναστών που φέρνουμε (ναι εμείς τους φέρνουμε) κάθε μέρα.
Πάμε στο επόμενο
Στη συνέχεια του ρεπορτάζ εμφανίζεται εκπρόσωπος Αφγανών μεταναστών. Ευγενέστατος , με άπταιστα Ελληνικά (που θα ζήλευαν πολλοί νεοελληνες των CAFE …) εξήγησε ότι οι μετανάστες (νόμιμοι και παράνομοι ) έχουν φτάσει στο απροχώρητο . Τον τελευταίο είπε καιρό έχουν αυτοκτονήσει 2 Αφγανοί !!
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΜΑΣ ???? Δεν νομίζω .
Αμέσως μετά βγαίνει μια κυρία εκπρόσωπος των Νιγηριανών λαθρομεταναστών λέγοντας σε σπαστά Ελληνικά:
Tα 300€ που μας δίνετε για να φύγουμε είναι πολύ λίγα. Κάτω στη χώρα μου στην Νιγηρία δεν κάνεις τίποτε με αυτά τα λεφτά

ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ . ΤΟ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ .
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ !!!!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!