tromaktiko: Έκκληση στους Τρικαλινούς Βουλευτές να μην χρεοκοπήσουν τον λαό

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Έκκληση στους Τρικαλινούς Βουλευτές να μην χρεοκοπήσουν τον λαό



Η ενημερωτική ομάδα του trikalanews.gr, αφουγκραζόμενη τους Τρικαλινούς πολίτες απευθύνει έκκληση, την ύστατη στιγμή, στους Τρικαλινούς βουλευτές «να μην ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο γιατί έτσι θα χρεοκοπήσουν τον λαό».


Έκκληση στους Τρικαλινούς Βουλευτές να μην χρεοκοπήσουν τον λαό
«Βομβαρδίζεται» σε καθημερινή βάση το trikalanews.gr από «επώνυμους» και «ανώνυμους» Τρικαλινούς που εκφράζουν με email, λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας την αγωνία τους για το άμεσο μέλλον.
Μέσα από τα email αυτά, καλούν τους Τρικαλινούς βουλευτές, «να μην χρεοκοπήσουν τον λαό» και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, σκεφτόμενοι πως δεν είναι διορισμένοι αλλά εκλεγμένοι από τους Τρικαλινούς.
Πέρα των … προειδοποιήσεων ότι όποιος ή όποια προχωρήσει σε εκχώρηση εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων θα λογοδοτήσει αργά ή γρήγορα στον λαό για προδοσία του Έθνους, υπάρχει και η λαϊκή απαίτηση για άρση της αντισυνταγματικής διάταξης περί «ευθύνης υπουργών», ώστε να ελεγχθούν άμεσα όλα τα περιουσιακά στοιχεία, όσων άσκησαν εξουσία, για να βρεθεί που κατέληξε ο πλούτος της χώρας.
Όποιος σήμερα καταδικάσει την χώρα σε κατοχή δια …ανατάσεως του χεριού χωρίς να έχουν πολεμήσει οι Έλληνες, θα κουβαλάει δια παντός την ρετσινιά της προδοσίας της χώρας.
Όπως ο πρώην Υπουργός Σωτήρης Χατζηγάκης, απέστειλε επιστολή στο trikalanews.gr και δήλωσε ότι δεν θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, όπως η Τρικαλινής καταγωγής ανεξάρτητη Βουλευτής Σοφία Σακοράφα, γνωστοποίησε την αποχή της από την ψηφοφορία, περιμένουμε και από τους υπολοίπους Τρικαλινούς Βουλευτές, να «Να μην υποκύψουν στον εκβιασμό των Ευρωπαίων γιατί έτσι θα χρεοκοπήσουν τον λαό».
Η κρίσιμη ψηφοφορία θα διεξαχθεί στις 3.00 το μεσημέρι στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!