tromaktiko: Ηράκλειο: Σκόντο και στα ποτά

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Ηράκλειο: Σκόντο και στα ποτά



Το ενιαίο τιμολόγιο σας μάρανε. Αυτό είναι που φταίει και δεν δουλεύουν τα μαγαζιά σας...
 Σχετικά με: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_2097.html

Όλοι θέλουν να έρθουν στην Χερσόνησο και τα Μάλια. Γιατί?
-Επειδή τους ποτίζετε ΜΠΟΜΠΕΣ. Και ξερνάνε όλο το βράδυ στον δρόμο και στην παραλία.
-Τους τραβάτε και τους κυνηγάτε απο πίσω μέχρι να κάτσουν στο μαγαζί σας ή να τους αναλάβει το επόμενο ΄καμάκι' στο διπλανό εστιατόριο ή καφέ..
-Το ψητό στα κάρβουνα είναι τελικά ψητό στο ταψί ή στο ηλεκτρικό γενικά και βέβαια ο πελάτης 'δεν ξέρει απο αυτά και μάλλον μπερδεύεται και νομίζει ότι δεν είναι στα κάρβουνα ενώ εσείς στα κάρβουνα το ψήσατε'..

-Του τραβάτε την γυναίκα/αδελφή/φίλη/κόρη/ γκόμενα απο το χέρι και δεν την αφήνετε αν δεν δεχτεί το 'κερασμένο σφηνάκι'. 'Μα γιατί δεν θέλετε, τσάμπα είναι!' και όχι οτι την πέφτετε στα ίσια και μπροστά στον σύζυγο κλπ, και καλά φιλικά.."μα γιατί παρεξηγήθηκες ρε φίλε, εμείς έχουμε καλό σκοπό".. να σας τον φορέσουμε φιλικά..

-και τους ποτίζετε μπόμπες για να μην καταλαβαίνουν τι κάνουν και για να βγάζετε περισσότερα βέβαια..
-Καί βέβαια να μην ξεχνάμε το ευγενές σπόρ των επαγγελματιών των εστιατορίων-καφέ κλπ.. εκμάθηση ελληνικών.. εκμάθηση υβριστικών λέξεων με διαφορετικό νόημα... ρωτάει η τουρίστρια πως λέγετε αυτό ή το άλλο και το λεξιλόγιο έιναι έτοιμο, ίδιο στην κάθε περιοχή.. έτσι ακούς την κοπελίτσα να σου λέει ότι έφαγε 'καβλί' για βραδυνό, εννοώντας κάποια συνταγή παραδοσιακή κλπ..
-Μήπως έχετε κάποια εξήγηση γιατί οι τουρίστες του all inclusive ξοδεύουν και λεφτά για ταξί ακόμα για να πάνε για φαγητό στην άνω Χερσόνησο. Εκεί δεν τρώνε σαλάτα και νερό.

Τα ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ.
και δεν μπορεί να σας βοηθήσει κανένας. και δεν πρέπει να το κάνει. να σας κλείσουν να πάτε απο εκεί που ήρθατε.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!