tromaktiko: Απάντηση στο: "Συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν!"

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Απάντηση στο: "Συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν!"



Σε καμία περίπτωση το ζητούμενό μας δεν ήταν ο ανασχηματισμός...
αφορά http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_3259.html.
Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ αρχίσαμε πάλι σιγά σιγά να τους ακούμε και να μαλώνουμε μεταξύ μας.
Γνωρίζουνε πολύ καλά ότι είναι η τελευταία τους ευκαιρία μέχρι την Δευτέρα 20/06/2011 να έρθουν κοντά στο λαό και να κάνουν αυτό που πρέπει για το λαό.Τους δίδεται μια χρυσή τελευταία ευκαιρία να γυρίσουν την πλάτη στην μνημονιακή λαίλαπα που είναι έτοιμη να κατασπαράξει ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Ξέρουν πολύ καλά ότι όλοι εμείς,Ο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, αυτή την στιγμή τους κοιτά με σφιγμένα δόντια και μισό βλέμα, έτοιμος να υπερασπιστεί την ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ!!.
Ίσως να "διαβάζομαι" λίγο κτητικός,ναί έγινα μετα απο κάποια χρόνια ψηφίζοντας για ενα καλύτερο μελλον.Διαπίστωσα πως με την ψήφο μου δεν τα κατάφερα, ώρα λοιπόν να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου μαζί με άλλους 10,000,000 Έλληνες.
Είναι άξιο λόγου να σημειώσω ότι ακόμη και σήμερα υπάρχουν Άνθρωποι,συγκηνητικό το θέμα με το παιδάκι που τελικά θα εγχειρηστεί δωρεάν,μπράβο σε όσους σπευσαμε να ήμαστε δίπλα στους γονείς,με όποιον τρόπο μπόρεσε ο καθένας μας,μπράβο στους γιατρούς και το νοσοκομείο!!!! Είδατε πως συμβαίνουν θαύματα μωρέ όταν ήμαστε ενωμένοι??? μέσα σε δυο μέρες!!!!!!!
Όση αγάπη και ανθρωπιά μας απέμεινε ....για εσάς γράφω,τους γραμματιζούμενους που υπογράφετε δίχως να διαβάζετε,θα δείτε λοιπόν αν δεν συννετιστείτε,πως μετατρέπονται οι ευαισθησίες σε ΟΡΓΉ...θα κόψουμε τα χέρια όποιου πάει να αρπάξει μια Ελληνική πέτρα,θα κόψουμε τα πόδια όποιου προσπαθήσει σβήσει το μέλλον των παιδιών μας, κρεμάλα περιμένει τους προδότες.
Η Ελληνική ιστορία μας θυμίζει πως πάντα "φιλοξενούσαμε" έναν προδότη, μα όλοι είχαν την ίδια κατάληξη και το Ελληνικό Έθνος επέζησε μέχρι και σήμερα. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.....Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 20/06/2011 ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟΜΑΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!


Αναγνώστης
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!