tromaktiko: Οι Αλητείες της ΔΕΗ

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Οι Αλητείες της ΔΕΗ



Η Αλητείες – Αθλιότητες της ΔΕΗ δεν έχουν αρχή και τέλος....
Δεν φτάνει που κρατούν όμηρους στα χέρια τους όλη την Ελλάδα και το παίζουν Θεοί, αποφασίζοντας ποιος, πότε και που θα έχει ρεύμα για να ζει, δεν έχουν ούτε την στοιχειώδη ευπρέπεια να το κάνουν και με πρόγραμμα.
Ανακοινώνουν δήθεν πρόγραμμα διακοπών ρεύματος το οποίο οι ίδιοι γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια , μην πω τίποτε χειρότερο, αδιαφορώντας για τις ανάγκες των πολιτών αλλά και ακόμα χειρότερα καταβάλουν πραγματικά «φιλότιμες» προσπάθειες να μας καταστρέψουν όλες τις ηλεκτρικές - ηλεκτρονικές συσκευές και εξηγούμαι:
Ενώ σύμφωνα με το δικό τους πρόγραμμα στην περιοχή μου δεν είχαν προγραμματίσει διακοπή για σήμερα 20/6 (περιοχή Μαρτίου, Θεσ/νικη) έκαναν διακοπή από 23:00` - 23:33` ξαφνικά.
Και τα χειρότερα όμως είναι ότι κατά τη διάρκεια της διακοπής τρεις (3) φορές έγινε απότομη (για ένα δευτερόλεπτο) επαναφορά με ότι αυτό σημαίνει για τις συσκευές (απότομη άνοδος – πτώση τάσης), αλλά και στη συνέχεια αφού θεωρητικά επανήλθε το ρεύμα , μάλλον θεώρησαν ότι δεν έκαναν αρκετή ζημιά με αποτέλεσμα κάθε ένα τέταρτο της ώρας περίπου (αυτό μάλλον το υπολόγισαν καλά) να κόβουν ξανά το ρεύμα για ένα με δυο λεπτά.
Τυχαίνει να έχω στο σπίτι άτομο με αναπηρία 100% , ναι καλά διαβάζετε 100%, πλήρως εξαρτημένο από μηχανικό αναπνευστήρα όπως φαντάζομαι θα υπάρχουν και πολλές άλλες τέτοιες περιπτώσεις ανά την Ελλάδα. Βέβαια για την ΔΕΗ αυτό δε λέει τίποτα μπροστά στα συνδικαλιστικά εγώ τους.
Όπως φυσικά δε λέει τίποτα αν αυτοί οι άνθρωποι έχουν την δυνατότητα να ζήσουν χωρίς ρεύμα από το οποίο εξαρτώνται για τα πάντα (αναπνευστήρας , κρεβάτι για την επιβίωση τους) αλλά ακόμα και η TV ή το PC τους έστω μια και είναι η μόνη τους διασκέδαση και απασχόληση.
Ρωτάω λοιπόν αυτούς τους κυρίους να μου πουν αυτοί τι να κάνω:
Α) να τον αφήσω στο έλεος του θεού και της ΔΕΗ ?
Β) να τον μεταφέρω στο νοσοκομείο για κανένα μήνα μέχρι να τελειώσουν με τις απεργίες τους?
Γ) να τους τον πάω σε κάποιον υποσταθμό να τον φροντίζουν αυτοί?

Για όλους εμάς τους υπόλοιπους δε ρωτάω καν. Εμείς μπορούμε να πάμε να ……………… κοιμηθούμε !!!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!