tromaktiko: Λεμεσός: Αγανάκτηση για δρόμο που παραμένει στα χαρτιά

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Λεμεσός: Αγανάκτηση για δρόμο που παραμένει στα χαρτιά



Άμεση συνάντηση με την Υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων,ζητά ο πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Παρεκκλησιάς, σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει δεσμεύσεις για προώθηση της υλοποίησης του...
έργου ανακατασκευής και βελτίωσης του δρόμου που οδηγεί από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού -Λευκωσίας στην κοινότητα.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο, το οποίο παραμένει στους σχεδιασμούς και στα συρτάρια των διαφόρων κυβερνητικών υπηρεσιών, χωρίς να προωθείται για υλοποίηση, αναφέρει χαρακτηριστικά στο υπόμνημα του προς την Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή, ο κοινοτάρχης Παρεκκλησιάς Σωκράτης Παύλου, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκεια της τοπικής Αρχής για τη στασιμότητα του θέματος.

«Παρ’ όλον ότι οι σχεδιασμοί του έργου έχουν ολοκληρωθεί από το 2003 εντούτοις μέχρι σήμερα δεν δίνεται το πράσινο φως από πλευράς αρμοδίων ώστε να προχωρήσουν οικατασκευαστικέςεργασίες», αναφέρει ο κοινοτάρχης Παρεκλησιάς, τονίζοντας ότι η καθυστέρηση που παρατηρείται εδώ και χρόνιαείναι αρκετή και περιέχει και το στοιχείο του εμπαιγμού προς την τοπική αρχή. Στο δρόμο αυτό δημιουργούνται αρκετά προβλήματα από την διακίνηση των φορτηγών αυτοκινήτων που μεταφέρουν υλικά από τα λατομεία τηςπεριοχής, γι’ αυτό το Κοινοτικό Συμβούλιο θεωρεί ότι επιβάλλεται άμεσα η υλοποίηση του έργου. «Εκείνο που ζητούμε είναι η επίσπευση των διαδικασιών με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα, ώστε να επιλυθεί το σοβαρό πρόβλημα που προκύπτει από τη διέλευση των βαρέων οχημάτων μεταφοράς των λατομικών υλικών»,τονίζει ο κοινοτάρχης Παρεκκλησιάς.
philenews.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!