tromaktiko: «Σοβαρότης Μηδέν» από Καρατζαφέρη

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

«Σοβαρότης Μηδέν» από Καρατζαφέρη



Τις σκέψεις του, να αποσύρει το ΛΑΟΣ από τη Βουλή μοιράστηκε με ….τους τηλεθεατές της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 ο πρόεδρος του κόμματος, Γ. Καρατζαφέρης.

Προφανέστατα δεν έχει αντιληφθεί την κρισιμότητα των στιγμών και μετατρέπει τους θεσμούς σε …. τηλεπαιχνίδι της πρωινής ζώνης.
«Να παραιτηθούμε όλοι για να ξεκινήσει η διαδικασία σωτηρίας του πολιτικού συστήματος και της Ελλάδας» είπε ο κ. Καρατζαφέρης και εκτίμησε ότι η ενέργεια θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμα και σε εκλογές.
Λίγο πιο πριν στην ίδια εκπομπή του αφού πρώτα βρήκε την λύση στο οικονομικό πρόβλημα της χώρας μας μέσω των …. δασμών στα εισαγόμενα προϊόντα , όπως παλαιότερα όπως τόνισε,γεγονός που παραπέμπει σε έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στη συνέχεια κατηγόρησε την κ. Δραχμανάκη-όπως την απεκάλεσε- λέγοντας ότι ….εγκληματεί όποιος σκέφτεται έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.
Όχι! ΚΑΝΕΙΣ από τους παρευρισκομένους στην εκπομπή δεν τον ρώτησε πως είναι δυνατόν να είμαστε έξω από την ΕΕ και συγχρόνως μέσα στην ευρωζώνη (!)
Μπορεί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ να μας έχει συνηθίσει στις αντιφάσεις του , τους λαϊκισμούς του και τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό του, θα περίμενε όμως κανείς να συναισθάνεται την κρισιμότητα των στιγμών και να έδειχνε περισσότερη σοβαρότητα .

http://www.politis-gr.com/?p=16975
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!