tromaktiko: Yπάρχει ύπουλο σχέδιο, οργανωμένο

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Yπάρχει ύπουλο σχέδιο, οργανωμένο



Όταν τον Φθινόπωρο του 2009 μας τα παρουσιάζατε όλα ρόδινα και ότι θα συνεχίσουμε να ζούμε τουλάχιστον ανθρώπινα, ενώ αποδεδειγμένα ξέρατε την αλήθεια, που ήταν άλλη.


Όταν τον Μάϊο του 2010 δηλώνατε ότι πρέπει να υπογράψουμε το μνημόνιο 1 για να σωθούμε.
Όταν τον Απρίλιο του 2011 δηλώνατε ότι το μνημόνιο 1 απέτυχε και πρέπει να υπογράψουμε το μνημόνιο 2 για να σωθούμε.
Όταν του χρόνου τέτοιο καιρό θα δηλώνετε ότι το μνημόνιο 2 απέτυχε και θα πρέπει να υπογράψουμε το μνημόνιο 3 για να σωθούμε.
Έρχεστε σήμερα και δηλώνετε, ότι έγινε κατάλυση της δημοκρατίας από τις μούντζες του ελληνικού λαού προς τους βουλευτές. Η κατάλυση της δημοκρατίας έγινε από τους συμμετέχοντες στην βουλή με τον πιο αισχρό τρόπο. Σήμερα ζούμε την έσχατη μορφή δικτατορίας και την δικτατορία αυτή εσείς την καθιερώσατε με τις πράξεις σας. Οι μούντζες είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να σας συμβεί για την ανυποληψία σας, για τις ψευτιές σας, για τις μίζες σας και για τις λαμογιές σας. Θα πείτε, μα εμείς είμαστε εκλεγμένοι από εσας. Ναι εμείς σας εκλέξαμε, αφού μας παραπλανήσατε, αφού μας μαντρώσατε στους ψεύτικους κομματικούς μηχανισμούς. Τώρα όμως σας καταλάβαμε, ξυπνήσαμε και επειδή καταλύσατε την δημοκρατία εμείς θέλουμε να φύγετε και να την ξαναφτιάξουμε. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ. Δηλώνετε ότι «αυτό δεν είναι δημοκρατία» (Παπουτσής), «Η συλλήβδην απαξίωση θεσμών και προσώπων υπονομεύει τον κοινοβουλευτισμό, ο οποίος αποτελεί εγγύηση που κατακτήθηκε με αγώνες και θυσίες από τον Ελληνικό λαό» (Πετσάλνικος). Όλες αυτές τις κατακτήσεις και τους θεσμούς τις καταλύετε εσείς με τα σκάνδαλα, τις μίζες, τις απραξίες σας και με τις δήθεν εξεταστικές για αποδεδειγμένες ενοχές, που τυχαίως όλοι τους αθωώνονται. Πως γίνεται η Siemens να δηλώνει ότι δωροδόκησε πολιτικούς με 100.000.000 μάρκα και να μην υπάρχει κανείς που να τα πήρε? Γίνεται δοσοληψία με ένα άτομο. Εσείς καταλύετε την δημοκρατία και τις κατακτήσεις του λαού καθημερινά στα εργασιακά, στα ασφαλιστικά, στις ελευθερίες, στην εθνική κυριαρχία με το ξεπούλημα που κάνετε. Εσείς σήμερα φέρατε την δικτατορία στην Ελλάδα με τις απειλές και τους εκβιασμούς. Τις τελευταίες ημέρες δεχθήκαμε πολλές απειλές και πολλούς εκβιασμούς με την περιβόητη συναίνεση. Συναίνεση ή πτώχευση, συναίνεση ή επιστροφή στην δραχμή. Συναίνεση δεν έγινε , τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή, και αντί για πτώχευση ή επιστροφή στην δραχμή δηλώνετε ότι θα πάρουμε την 5η δόση και θα μας δώσουν και νέο δάνειο 65 δις. Αυτό δεν είναι στημένο παιχνίδι? Στημένο για να μας φοβίσετε και να μας μαντρώσετε στους ύπουλους μηχανισμούς σας που εξυπηρετούν τα παγκόσμια αφεντικά σας. Πολλοί λένε ότι υπάρχει ανικανότητα, όχι αγαπητοί μου, υπάρχει ύπουλο σχέδιο, οργανωμένο.

Διαμαρτύρεσθε ότι καταλύθηκε η δημοκρατία, επειδή σας μουντζώσαμε. Ναι σας μουντζώσαμε και θα σας μουντζώνουμε μέχρι να φύγετε ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!