tromaktiko: Σχετικά με την "σκίαση" περί Αγανακτησμένων.

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Σχετικά με την "σκίαση" περί Αγανακτησμένων.



Βρε ελεεινά τομάρια..πουλημένοι που προσπαθείτε μάταια και απεγνωσμένα μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο να καπελώσετε και να διχάσετε το κίνημα των Αγανακτησμένων ...
Ελλήνων. Προσπαθείτε μάταια να πλανέψετε ακόμη και μέσα απο τα μπλόκ (το μονο ελευθερο και αληθές μέσω ενημέρωσης) Ξέρετε πολύ καλά, όσο και φοβάστε φυσικά, την "άχνα" των Ελλήνων Αγανακτησμένων που ηχεί τόσο βροντερά σε όλο το πανελλήνιο με επίκεντρο το εσωτερικό του Συνταγματος. Οι αξιωματούχοι των κυβερνησεών σας, καθώς επίσης κι όλα εσείς τα παπαγαλάκια που πρoσεύχεστε την αποδυνάμωση και δίχαση του Ελληνικού λαού, όλοι εσείς που με νύχια και με δόντια προσπαθείτε δίχως αποτέλεσμα να διασύρετε τους Ελληνες Αγανακτισμένους θα καταδικαστείτε στο Πύρ το εξώτερον για Εσχάτην Προδοσία.
Πλέον χάσατε τον δρόμο της επιστροφής,είστε καταδικασμένοι, δυστυχώς για εσάς η μοίρα σας γράφτηκε με τα μαύρα γράμματα της προδοσίας του έθνους.Φυσικά δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής και για κανέναν Έλληνα Αγανακτησμένο όσον αφορά τις απόψεις,τις προτάσεις,τις πεπειθήσεις, τον Αγώνα για την Ελευθερία Μας.Ευτυχώς για εμάς η μοίρα μας επιφύλαξε να γράψουμε ιστορία Υπέρ της Πατρίδας μας.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΣΥΝΕΡΙΖΕΣΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΝΩΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥΣ...ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ,ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ,ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ....ΑΕΡΑΑΑΑΑΑ.....!!!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!