tromaktiko: Απάντηση στο:Νέα ελπιδοφόρα πνοή, η νέα Κυβέρνηση

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Απάντηση στο:Νέα ελπιδοφόρα πνοή, η νέα Κυβέρνηση



Νομίζεις ότι άλλαξε η ψυχολογία των πολιτών. Με αυτή την εντύπωση να μήνης!! Άλλαξε ο Μανωλιος και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς..
Τόσο καιρό πια ήταν η στροφή? Η κοροϊδία η το ψέμα της κυβέρνησης σου?
Μιλάς για την παιδεία και ρίχνεις κομματικές ευθύνες, όταν ώμος ίδρωσα και έλιωσα στο διάβασμα να μπω σε κάποιο ίδρυμα το έκανα με την αξία μου, τι μου λες?
Όταν έδινες τα δάνεια στης τράπεζες με την δικαιολογία αν δεν έχουν ρευστό δεν θα κινείται η αγορά ήταν καλά; μιλάς για ανάπτυξη. Και εκεί κοροϊδία .
Αλλά από ότι φαίνεται είσαι τόσο καρεκλοκένταυρος και δηλώνεις υποψήφιος βουλευτής σε ένα blog .Όλο αυτό το ποιηματάκι που έστειλες προεκλογικός αγώνας μυρίζει! αφού δεν μπορείτε να βγείτε πλέον στα μπαλκόνια και στης πλατειές να μιλήσετε φαίνεται πλέον προτιμάτε τέτοιο τρόπο. Μέσα στο pc αλώστε δεν παίρνει το γιαούρτι,γιαυτο!!
Και για να μην παρεξηγούμε δεν ανήκω πουθενά! 29 χρονών πτυχιούχος άνεργος , χωρίς μέλλον, και με χαρτζιλίκι από τον συνταξιούχο πατερά μου που τον έχετε πετσοκόψει

Αναγνώστης
--------------------

Το γράψατε για πλάκα αυτό έτσι δεν είναι!. Δεν μπορεί να έχετε τέτοιο θράσος να μας κοροϊδευτείτε, και να μας ειρωνεύεστε, κύριε Αναστάσιε Κουτσούκο
Υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄Αθήνας
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_9346.html

Αναγνώστης

-------------------------

Άλλαξε θετικά η ψυχολογία των πολιτών, με την Νέα Κυβέρνηση". Που ακριβώς την είδατε τη νέα κυβέρνηση κ που ακριβώς είδατε την ψυχολογία του πολίτη που την βιάζεται καθημερινά κ ασυστόλως? Με την ίδια τράπουλα συνεχίζετε να παίζεται(αντί να την πετάξετε στον κάλαθο των αχρήστων), απλά άλλαξαν τα πόστα. Μας κουράσανε πια οι πολιτικές φανφάρες κι αερολογίες. Αντί να βάλετε όλοι οι πολιτικοί το κεφάλι κάτω συνεχίζετε με το θράσσος που παντα σας διακατέχει να προκαλείται κάθε νοήμων άνθρωπο με δηλώσεις που απευθύνονται σε 5χρονα. Και ναι τώρα όλοι οι Έλληνες μείνανε ήσυχοι μετά την βαρύγδουπη δήλωση "για το καλό όλων των πολιτών" (το playback λάβαρο). Γνωρίζουμε πολύ καλά που τους έχετε γραμμένους τους πολίτες όλοι σας. Απλά το κακό για ανθρώπους σαν κι εσάς είναι που έχουν θέσει εαυτούς μαντρωμένους σε πολιτικές ομάδες, άβουλους κ έρμαια ενός φάβλου συστήματος. Πράγματι λυπηρό να υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας χωρίς προσωπική βούληση κ συνετή (πέρα από αγκυλώματα κομματι! κά-κόμματα των προβάτων) σκέψη. Κ μην προτρέξετε να μας δηλώσετε πως δεν είναι όλοι ίδιοι....αν δεν είστε όλοι ίδιοι τότε γιατί οι ηθικοί κ αμόλυντοι αφήνετε τους παρανομούντες να συνεχίζουν ανενόχλητοι το έργο τους? Γιατί δεν τους σταματάτε επιτέλους? Την απάντηση την γνωρίζουμε βέβαια. Ο σιωπών δοκεί συναινείν. κ αυτό ισχύει για όλα τα κόμματα.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!