tromaktiko: Καταγγελία για internet από Cosmote

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Καταγγελία για internet από Cosmote



Ειμαι κατοχος του internet on the go τηλεφωνου 6982349*** και πελετης ομιλιας όλα τα χρονια στην cosmote. Τετοια προβληματα από αρχες χρονου στο ineternet on the go και τετοιο «γραψιμο» από την υποστηριξη , πρωτη φορα μου συμβαινει και φυσικα ειμαι προ εκπληξεως για αυτό το αναφερω συνοπτικα εδώ μηπως «ιδρωσει» -αν υπαρχει υπευθυνος πλεον- το κεφαλι κανενος (μαλλον κεφαλια πρεπει να παρουν για να παρει εμπρος).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ και Γρηγορα.

Από Σαββατο πρωι 11/06/11 ειμαι Αιδηψο σε έναν φιλο. Το internet on the go τις πολυδιαφημηζομενης cosmote παντου και παντα (εδώ χαλαμε λεφτα ε?) βγαζει οθονη ότι κανει αναβαθμιση μεχρι τις 07 το πρωι Κυριακης. Παιρνω τηλεφωνο στο γνωστο 13838 –σαν πελατης και ομιλιας που ειμαι- , οκ μου λενε περιμενετε μεχρι το πρωι.

Ερχετε Κυριακη πρωι και το μηνυμα το ιδιο κατά τις 10 ωρα. Παιρνω παλι τηλ. «περιμενετε κυριε λενε». Ζηταω καποιον υπευθυνο, φυσικα δεν υπαρχει και δεν δινουν οι τηλεφωνητριες.

Ερχετε Κυριακη απογευμα μετα από αλλα 3 τηλεφωνα δικα μου εντονα παραπονα, με παιρνει μια κοπελα τηλεφωνητρια να μου πει ότι το ξερει το προβλημα και αν θελω να περασω καρτα κωδικο, θα ενεργοποιηθει σε 24-24 ωρες !!!!!

Οριστε? Τυχαιο? Μας δουλευουν? Ειμαστε μαλακες πελατες για αυτους τοσα χρονια? ΝΑΙ αυτό μου ειπαν. Κουφαθηκα… φυσικα, λεω τις τηλεφωνητριας να μου δωσει τον υπευθυνο ΤΩΡΑ…., οποτε μετα από 5 λεπτα η απαντηση από τον υπευθυνο μεσω …τηλεφωνητριας…

« Στειλτε φαξ κυριε για το προβλημα σας»

Καλο ε? Το δικο του παν προβλημα εγινε …προβλημα μας. Και λεω από αυτό εδώ το βημα που δημοσιευω παντου επωνυμα αν υπαρχει υπευθηνος να ζητησει συγνωμη απιο τους 1000αδες πελατες που ταλαιπωρει .

Το ιδιο προβλημα συμβαινει τουλαχιστον τις τελευταιες φορες για τους τελευταιους 3 μηνες που στα ταξιδια μου προσπαθω να εχω internet από την cosmote, και είναι καταγεγραμενο το ιστορικο μου και οι κλησεις μου με αποδειξεις στο voice τηλεφωνο μου 697490????

Αναρωτιεμε με εσας του forum πελατες μηπως παει για πουλημα το μαγαζι τελικα και την πληρωνουμε εμεις ? Σαν τον ΟΤΕ που εφτασε η μετοχη του στα 8 ευρω για να πουληθει παλι? Μηπως ?

Δεν με ενδιαφερει. Ειμαι και θα μεινω εγω οσο θελω πελατης τις εταιρειας αλλα αυτή η συμπεριφορα πλεον είναι η ψευτικη η χωρις καμια συνεπεια στην ιστορια της.

Λυπαμε ειλικρινα και για την ταλαιπωρια μου για τριτη συνεχομηνη φορα, αλλα και για την εταιρεια που ειχε παλια αψογο support, που μονο στην διαφημηση το εχει πλεον.

Αυτά για ενημερωση, αλλα κυριως από περιεργεια να δω αν ιδρωσει το αυτι καποιου …`κυριου`….

Φυσικα δεν ειμαι βαλτος από καμια άλλη ιδιωτικη εταιρεια που ποτε δεν γουσταρα, αλλα τελικα τωρα αυτή η άλλη ιδιωτικη …περιεργως δουλευει αψογα. Τυχαιο ? Παραμενω και θα παραμεινω πελατης τις cosmote και θα συνεχισω μεχρι να παρω γραπτη απαντηση για αυτά τα συνεχομενα προβλημα στο καρτοκινητο internet που εχω –καταγεγραμενα με αποδειξεις- τους τελευταιους 3 μηνες.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!