tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο "Η ψήφος μου δεν είναι δεδομένη"

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο "Η ψήφος μου δεν είναι δεδομένη"



Αυτα που θα επρεπε να προσθεσουμε ειναι τα εξης:
1. Θυμασαι πατερα που εκλεβες τα λεφτα των Ελληνων απο το καλαμποκι, τα F-16, τα ταμεια...(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_82.html)
την Ολυμπιακη; Εγω τα εκανα ακομα χειροτερα. Μαζι με το Μητσοτακη, το Σημιτη, τον Γιαννο, τον Ακη, τον Θοδωρο, και φυσικα τον Κωστακη τον Καραμανλη και τους δικους του, ξεπουλησαμε ενσυνειδητα καθε πηγη εισοδηματος της χωρας, ωστε οχι μονο οι Ελληνες να μην εχουν λεφτα, αλλα να μην μπορουν ΠΟΤΕ να ορθοποδησουν.

2. Θυμασαι πατερα που υπεκλεπτες τα τηλεφωνα οποιου δεν ηταν πρασινοφρουρος με τον αειμνηστο Τομπρα; Εγω τα εκανα χειροτερα. Πρωτα ο φιλος μου ο Κωστακης ξεπουλησε τις στρατιωτικες τηλεποικινωνιες στους Αμερικανους για τους Ολυμπιακους αγωνες, δηθεν. Και για να ολκληρωσω το εργο του ξεπουλησα ολες τις μεταφορες , τηλεπικοινωνιες, ακομα και το στρατο στους Γερμανους (εξαλλου ενας φιλος μου στην κατοχη το ειχε πει, "οι Γερμανοι ειναι φιλοι μας.")

3. Θυμασαι πατερα που ειχες βαλει πρασινοφρουρους σε ολες τις υπηρεσιες, ωστε καμια αντιθετη γνωμη να μη μπορει να ακουστει; Εγω τα εκανα ακομα καλυτερα. Προσελαβα σε ολα τα καναλια δικους μου δημοσιογραφους, ωστε να μην μπορει να ακουστει καμια αλλη γνωμη ουτε καν στην τηλεοραση. (Τρεμη, Πρετεντερης, Σταη, Λοβερδος κλπ.)

4. Θυμασαι πατερα που διαμαρτυρονταν οι συνταξιουχοι και εκαναν πορειες και εσυ τους εδερνες; Εγω βελτιωσα πολυ τις τεχνικες σου. Τωρα βαζω τα ΜΑΤ και δερνουν και πιτσιρικαδες, εγκυους, ακομα και πατεραδες μπροστα στα παιδια τους. Και νιωθω πολυ περηφανος πατερα.

5. Θυμασαι πατερα που εβαζες σε ολα τα επαγγελματα δικα σου τσιρακια στις κλαδικες και οποιος δε γραφοταν σε αυτες τον εστελνες στην ακρη του κοσμου, τον απελυες η του κατεστρεφες τη ζωη. Εγω να δεις τι εκανα!

Εταξα στους συνδικαλιστες υπουργεια και τους εκανα απολυτα υποχειρια, κατευθυνομενα ανθρωπακια. Τωρα μπορω να σου πω πατερα, οτι πραγματικα δεν κουνιεται φυλο.

6. Θυμασαι πατερα που προσελαμβανες στο δημοσιο μονο τα δικα μας παιδια, δηλαδη τα μελη του κομματος και τερμα; Μετα απο σενα ο Μητσοτακης ο Σημιτης και ο Καραμανλης προσπαθησαν να κανουν το ιδιο. Εγω πατερα εκανα κατι καλυτερο ακομα, χρεωκοπησα τη χωρα τοσο πολυ που δεν προσλαμβανω κανενα. Αντιθετα απολυω τους παντες χωρις αποζημιωση, δεν πληρωνω επιδομα ανεργιας, καταστρατηγω ολα τα δικαιωματα που γενιες πολιτικων ονειρευτηκαν οτι θα καταργησουν, και πηρε στα ζωα τους Ελληνες ενα χρονο και παραπανω για να με καταλαβουν.

7. Θυμασαι πατερα που ζηταγες απο τον Τσοβολα να αδειασει τα ταμεια και να τα δωσει ολα, μονο και μονο για να γλιτωσεις το διασυρμο στις εκλογες; Εγω πατερα τα εδωσα ολα, οχι ομως στο λαο, αλλα στους ξενους που υποστηριξαν τον παππου, εσενα, εμενα, το Σημιτη, το Μητσοτακη και τον Kαραμανλη.

Και η αριστερα, η δεξια; Τι λες ρε πατερα, αφου και την αριστερα και τη δεξια εσυ τις μονταρες, ωστε να μην ζητανε πια την εξουσια. Εγω βεβαια εκανα και βελτιωσεις. Πηρα διαφορα λαμογια της γενιας του πολυτεχνειου και τους εφτιαξα κομματα, ωστε ο λαος να ξεδινει στις ευρωεκλογες και να νομιζει οτι κανει αντισταση. (Κουβελης, Καρατζαφερης, Μπακογιαννη κλπ. )

Εβαλα και διαφορους δικους μας , απο εκεινα τα καλα παιδια για τα οποια ποτε δε μιλαμε, ξερεις εσυ, και τους εβαλα μεσα στις συγκεντρωσεις να κανουν ζημιες και κακο, ωστε ο κοσμος να νομιζει οτι αυτοι ειναι οι εχθροι.

Ξερεις ομως πατερα, εχω και ενα παραπονο. Ενω εγω τους τα εκανα τοσο τελεια ολα, ακολουθωντας την οικογενειακη μας συνταγη, αυτοι οι παλιο-Eυρωπαιοι και οι Αμερικανοι γιατι δε με κανουν γγ του ΟΗΕ, ωστε να φυγω απο το μπαχαλο που εφτιαξα; Πατερα φοβαμαι. Οχι για τις συγκεντρωσεις στο Συνταγμα. Απο αυτους που δεν κατεβαινουν φοβαμαι. Γιατι αυτοι θα μπουν στη Βουλη και θα μας κρεμασουν ολους. Συμβουλεψε με σοφε πατερα. Εσυ πως ξεφυγες και τη φυλακη και την κρεμαλα; Η μαλλον ασε πατερα, θα ρωτησω το Σημιτη, τον Κωστακη και τον Μητσοτακη, αυτοι ξερουν και ειναι και εν ζωη...

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!