tromaktiko: Μάθε να φτιάχνεις Mojitos και κέρνα τους φίλους σου εκπτώσεις έως και 80%!

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Μάθε να φτιάχνεις Mojitos και κέρνα τους φίλους σου εκπτώσεις έως και 80%!



Αν έχεις περιορίσει τις εξόδους σου λόγω κρίσης, μην στεναχωριέσαι, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι διασκέδασης. Κάλεσε τους φίλους σου για Mojitos στο μπαλκόνι!
Κι αν θες να σε αγαπήσουν ακόμα περισσότερο μην ξεχάσεις να τους καλέσεις και στην brandsGalaxy.gr, το 1ο Fashion Shopping Club στο ελληνικό διαδίκτυο!

Το απόλυτο καλοκαιρινό κοκτέιλ μας έρχεται από την Κούβα και έχει γίνει τα τελευταία ιδιαίτερα δημοφιλές στην χώρα μας. Η συνταγή είναι απλή:

Λιώστε στον πάτο του ποτηριού 3-4 φύλλα δυόσμου με μία κουταλιά της σούπας ζάχαρη και λίγες σταγόνες λευκό ρούμι. Προσθέστε αρκετό πάγο, δύο μεζούρες λευκό ρούμι και τον χυμό ενός λαίμ.
|
Έτοιμο! Και μην ξεχνάτε ότι για κάθε φίλο/η σας που προσκαλείτε στην brandsGalaxy.gr, θα ανταμείβεστε με μία δωροεπιταγή αξίας 5€ από την brandsGalaxy μετά την πρώτη αγορά του/της.

Δεν είσαι ακόμα μέλος στην brandsGalaxy.gr; Κάνε την εγγραφή σου εδώγια να απολαμβάνεις επώνυμα προϊόντα ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ και είδη σπιτιού σε απίστευτες τιμές με έκπτωση 30% έως και 80% χαμηλότερα από την αρχική τους τιμή λιανικής πώλησης!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!