tromaktiko: Οχι μονο η SKODA φιλε μου...

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Οχι μονο η SKODA φιλε μου...



Επικροτώ και επαυξάνω την φιλοσοφία να καταδικάσουμε ολες τις αυτοκινητοβιομηχανίες προς γνώση των καταναλωτών και συμμόρφωση των αντιπροσωπειών που υπάλληλοι των 800 ευρω νομιζουν οτι ειναι ιδιοκτητες!


Ενισχυω την τοποθετηση του φιλου με τα προβληματα στο SKODA Octavia
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/skoda-octavia.html και λεω την δικη μου εμπειρια με peugeot 307 cc.
Φρεσκο φρεσκο το αμαξακι ετρεμε το τιμονι μετα τα 100 χιλ. Φρεσκο φρεσκο παρε να εχεις και ενα διαφορικο. Μετα απο 1 χρονο παρε να εχεις και σπασμενο ενα ελατηριακι στην κουκούλα που επειδη δεν το πουλάνε σαν ξεχωριστό υλικό, αφου κοστιζει μονο 2 με 3 ευρω, σου λενε αλλαξε ολη την κουκουλα με 1000 ευρω.
Το χεροτερο...??? 2 χρονων αμαξι στην εθνικη οδο ξαφνικα ΤΣΟΥΠ εφυγε και ο προφυλακτηρας. ΝΑΙ ναι ναι καλα ακουσατε εφυγε ο προφυλακτηρας, αριστερη λουρίδα και παλι καλα που δεν ερχοταν κανας ανθρωπος σε μηχανακι γιατι τωρα θα διαβαζα το τρομακτικο πισω απο τα καγκελα της φυλακης για ανθρωποκτονια εξ αμελειας.
φυσικά η συμπεριφορα των υπαλληλων είτε ηταν στην εξυπηρετηση των πελατων ειτε στις δημοσιες σχεσεις και παντα στο ΕΛΛΑΔΑ??? αστειες ως τραγικες...
Ξερετε που μασισαν? Στις επιστολες προς τα κεντρικα στην Γαλλια, στην Προστασια Καταναλώτη και στην Πρεσβεια μας στην Γαλλια...
Με τον παρά μου και την κυρά μου ρε αλητες που αντι να εξυπηρετησετε και να σεβαστειτε τα φραγκα μας που σας δινουν δουλεια το παιζετε και μαγκες!

Αναγνώστης



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!