tromaktiko: Απάντηση σε: "Ποιό smartphone να επιλέξω;"

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Απάντηση σε: "Ποιό smartphone να επιλέξω;"



Θέλω πρώτα να απαντησω στον επικριτικό κυριο...πολυ επιθετικο υφος...Μην τον σκοτωσεις τον άνθρωπο ενα λαθος έκανε (που μάλλον δεν είναι) και αμέσως να τον 'φας'!
Είναι η κλασσική περιπτωση Έλληνα (που την εχω δει και μεσα στο μπλογκ μεσω τετοιων επιθετικων απαντησεων) αλλα και εξω στη κοινωνία, οι άνθρωποι που τους φταινε οι αλλοι καθως αυτοι ειναι σωστοι...απο αυτους ειναι φτιαγμενοι πλεον η Ελλάδα...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Από χθες διαβάζω απο διάφορους προτάσεις για ποιό smartphone πρέπει να πάρεις. Θα έρθω να συμφωνήσω οτι το καλύτερο κινητό είναι υποκειμενικό! Εγώ ως κάτοχος ενός iPhone 3g και ενός Htc Kaizer θα σου πρότεινα να εισαι πολύ προσεκτικός! Ρώτα τον ευατό σου τι το θες το κινητό! Δεδομένου οτι μιλάς για το iPhone 4 δε σε πειράζει να δώσεις λεφτα και σίγουρα θες ενα κινήτο "φιγουρατζίδικο"! Αμα είσαι ασχετος απο λειτουργικά συστήματα και software γενικότερα πάρε το iPhone! Δε θα σε ενοχλήσει πουθενά! Ειναι και ομορφο και πολύ δυνατό! Αν ξέρεις πέντε πράγματα πήγαινε στην Htc! Τα android θελουν λίγο ψάξιμο! Μακριά απο Σονυ-Ερικσον κινητά! Δε τα εμπιστεύομαι! Πάντως εγώ προσωπικά θέλω να δώσω τα δυο κινητά μου και να πάρω το Htc Wildfire. Απλό smartphone, 200 ευρω η τιμή του, android λειτουρικό ,5 mpixel κάμερα με flash. Είναι ακριβώς ότι χρειάζομαι! Έκανα το λάθος και πήρα το iPhone που δε με καλύπτει και είναι κινητό φιγούρα(τουλάχιστον το 3g τα μετέπειτα iPhone τα έχουν κάνει πιο ανθρώπινα!) και τώρα απλά θέλω ενα κινήτο που να είναι "Κινητό" και όχι να αναρωτιέμαι άμα φτιάχνει και φραπέ! Εντάξει δεν είναι και το 3310 της Νοκια, πρέπει να συμβαδίζεις με την εποχή και το internet έχει επιρρεάσει άρδην τη ζωή μας πλέον!
Τώρα τα συμπεράσματα δικά σου! Βάλε κάτω το οικονομικό, την ηληκία σου, τα θέλω σου απο ενα κινητό και στο τέλος κάνε μια σωστή επιλογή μόνος/η σου! Όλα τα κινητά καλά είναι ανάλογα τη χρήση τους!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!