tromaktiko: Τα «άκουσαν» από τον κόσμο οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ στην Μεσσήνη

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Τα «άκουσαν» από τον κόσμο οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ στην Μεσσήνη



Τον «εξάψαλμο» άκουσαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Παν. Αντωνακόπουλος από την Ηλεία, Νάντια Γιαννακοπούλου και Οδυσσέας Βουδούρης από τη Μεσσηνία, κατά τη διάρκεια της... συνέλευσης των Τοπικών Οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ του καλλικράτειου Δήμου Μεσσήνης, προχθές βράδυ στο ξενοδοχείο «Κλεοπάτρα».
Δεν ήταν λίγοι όσοι μίλησαν κατά τη διάρκεια της συνέλευσης και έψεξαν την κυβέρνηση για τα πισωγυρίσματά της, για τα οικονομικά μέτρα που επιβάλλει στο λαό, χωρίς να έχει λάβει μέτρα πάταξης της φοροδιαφυγής, αλλά και για τη γενικότερη συμπεριφορά της.
Οι βουλευτές απάντησαν ότι, αν δε ληφθούν τα μέτρα αυτά, η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει και δεν υπάρχει άλλη διέξοδος.
Θέμα της συνέλευσης ήταν «Εθνική προγραμματική συνδιάσκεψη 3 Σεπτεμβρίου 2011», ενώ συζητήθηκαν και θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, με κυρίαρχο την οικονομία και το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.
«Κανείς δεν πίστευε πριν από 19 μήνες ότι η κατάσταση θα είχε φτάσει εδώ», παρατήρησε στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο γραμματέας της Ν.Ε. Μεσσηνίας Χρ. Χριστόπουλος. Όπως είπε, η κρίση έδειξε τις στρεβλώσεις και τις παθογένειες του παρελθόντος, που αποτελούσαν τροχοπέδη στην ανάπτυξη, ενώ παραδέχθηκε πως έχει και το ΠΑΣΟΚ μερίδιο ευθύνης. Επίσης, μίλησε για την άνιση μάχη που δίνει η Ελλάδα απέναντι στα συμφέροντα και στη συστημική κρίση που διαπνέει την Ευρωπαϊκή Ένωση. Είπε πως δεν υπήρχαν μηχανισμοί στήριξης, που δημιουργήθηκαν για την Ελλάδα, ενώ δεν πέτυχαν οι στόχοι που είχαν τεθεί από το μνημόνιο.
http://www.report24.gr/ta-akousan-apo-ton-kosmo-i-vouleftes-pasok-stin-messini.htm
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!