tromaktiko: Wii U : Η νέα κονσόλα της Nintedo με το καινοτόμο χειριστήριο!

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Wii U : Η νέα κονσόλα της Nintedo με το καινοτόμο χειριστήριο!



Η παρουσίαση της Nintendo ξεκίνησε και όπως ήταν φυσικό οι περισσότεροι περιμέναμε στοιχεία για την νέα κονσόλα της εταιρείας που άκουγε...
στο όνομα Project Cafe, το όνομα λοιπόν της νέας κονσόλας είναι Wii U .

Η νέα κονσόλα πραγματικά φέρνει τα πάνω κάτω αφού είναι πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό αφού εκτός από τα εκπληκτικά γραφικά του έχει μαζί και ένα επαναστατικό χειριστήριο που στην κυριολεξία τα κάνει όλα !

Το χειριστήριο της νέας κονσόλας είναι στην ουσία ένα tablet με οθόνη 6.2 ίντσες και είναι κομμένο και ραμμένο για το Wii U, το χειριστήριο αλληλεπιδρά με το περιβάλλον αφού διαθέτει οθόνη αφής , κάμερα και ανιχνευτή κίνησης έτσι θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να να κάνετε ότι θέλετε .

Εκτός όμως από αυτά θα μπορείτε να δείτε το παιχνίδι που παίζετε στην οθόνη του χειριστηρίου αντί για την κανονική σας τηλεόραση αν θέλετε όμως μπορεί να γίνει και δεύτερη οθόνη στην οποία θα βλέπεις χάρτες ή πχ θα γίνετε η δίοπτρα του όπλου σας και πολλά άλλα .

Τέλος το νέο χειριστήριο θα έχει και αυτόνομες εφαρμογές όπως πλοήγηση στο ίντερνετ , δικά του παιχνιδια όπως το Othello και δικές του εφαρμογές όπως ζωγραφική στην οποία ότι ζωγραφίζετε μπορείτε να το βλέπετε και στην οθόνη του σαλονιού σας .
 http://www.technewz.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!