tromaktiko: Σχετικά με: «Καλώς ήρθες τουρίστα...»

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Σχετικά με: «Καλώς ήρθες τουρίστα...»



Προς αποκατάσταση κάθε παρανόησης, η διεύθυνση του μεζεδοπωλείου – ρακάδικου «ΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ», που βρίσκεται στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων, διευκρινίζει τα εξής...
(τα οποία βεβαίως θα διευκρινίζαμε και στον ίδιο τον καταγγέλλοντα αξιότιμο πελάτη μας αν διατύπωνε την απορία του σε εμάς τους ίδιους πριν τη δημοσιεύσει στη φιλόξενη ιστοσελίδα σας):

Το ρακόμελο με τιμή 7 ευρώ είναι το λεγόμενο «χύμα», ενώ το “Cretaraki” μετιμή 12 ευρώ είναι ένα διαφορετικό προϊόν, τυποποιημένο, από διαφορετικό προμηθευτή, με υψηλότερη τιμή πώλησης, καθώς η τιμή αγοράς του (όπως είναι ευνόητο για κάθε τυποποιημένο προϊόν) είναι σχεδόν διπλάσια από αυτή του «χύμα» ρακόμελου.

Σχετικά δε με την τιμολογιακή πολιτική του καταστήματός μας (η οποία θεωρούμε ότι είναι αντιπροσωπευτική της χαμηλής τιμολογιακής πολιτικής ολόκληρου του νομού Χανίων) σας παραπέμπουμε στο τιμοκατάλογό μας, όπως είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα μας www.chalkina.gr, (στατιστικά μέση κατανάλωση ανά πελάτη την τελευταία τριετία το ποσό των 13 ευρώ). Κάθε καλοπροαίρετη κριτική είναι πάντα ευπρόσδεκτη και μας κάνει καλύτερους.

Η διεύθυνση
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!