tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ "Γιατί δεν ήσασταν στις πλατείες;" και "Περί απελευθέρωσης επαγγελμάτων"

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ "Γιατί δεν ήσασταν στις πλατείες;" και "Περί απελευθέρωσης επαγγελμάτων"



Σχετικά με την ανάρτηση http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_1593.htmlποιος σου είπε εσένα φίλε μου οτί δεν είμασταν εκεί??
Εμείς δηλαδή δεν πεινάμε??? Εμείς δεν έχουμε απλήρωτους λογαριασμούς?? Εμείς δεν έχουμε δάνεια??.....εμείς δεν πληρώνουμε τα λάθη των 300 βουλευτών (που εσύ,εγώ,ο γείτονας σου ψήφισε).......βλέπω πάλι αρχίσατε τα περί λεφτάδων και εκαττομυριούχων ταξιτζήδων,αλλά όταν σας λένε να πάτε να δουλέψετε ταξιτζήδες λέτε "ποιος ρε εγώ??εγώ σπούδασα δικηγόρος ή πληροφορική,σιγά μην γίνω ταξιτζής"...άντε για γίνετε ταξιτζήδες να δουλέυετε 90 ώρες την εβδομάδα!!!
Και για τον αν ξέρουμε ξένες γλώσσες άσε με να το ξέρω καλύτερα σαν πτυχιούχος οικονομολόγος και κάτοχος 2 ξενόγλωσσων πτυχίων,και δεν είμαι ο μόνος.....

Σχετικά με την ανάρτηση http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_978.html ...αγαπητέ προγραμματιστή ελληνάρα,ναι εσύ που ακόμα έχεις το σκεπτικο "να ψωφίσει η κατσίκα του γείτονα",αν είχες αγοράσει το πτυχίο προγραμματιστή 300.000 ας πήγαινες και το πουλούσες μετά στα δισέγγονά σου 300.000.......τώρα λόγω της αναδουλειάς σου δεν σου φτάιει ο ιδιοκτήτης ταξί!!!

Υ.Γ.τελικά εκεί στην κυβέρνηση το ξέρουνε καλά το ποίημα πρόπερσι οι ναυτεργάτες,πέρυσι οι νταλικέρηδες,τώρα οι ταξιτζήδες και τον άυγουστο τα αεροδρόμια...το ίδιο σχέδιο, στρέφουν την κοινή γνώμη κατά των απεργών και τους χρεώνουν την μείωση του τουρισμού....και το χειρότερο είναι ότι οι νεοέλληνες συνεχίζουν να "τσιμπάνε".......
ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 300,ΟΧΙ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!