tromaktiko: Σχετικα με το τζαμί από έναν ΈΛΛΗΝΑ Χριστιανό!

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Σχετικα με το τζαμί από έναν ΈΛΛΗΝΑ Χριστιανό!



Απάντηση στο
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_7719.html
και στον κάθε έναν που θέλει τζαμιά στην Ελλάδα!!
Πρώτα απ' όλα να τα πάρουμε από την αρχή .. ΕΓΏ και γενικά αρκετά εκατομμύρια Έλληνες ΔΕΝ συμφώνησα/δεν ζήτησα να έχω πολυπολιτισμό! ΔΕΝ κάλεσα κάποιον να έρθει στην χώρα μου και να μένει στα πεζοδρόμια, στα πάρκα, στα άχτιστα, στις πλατείες, στα σχολεία, κτλ κτλ.
ΜΕ ΠΟΙΟ δικαίωμα κάποιος που έχει έρθει ΠΑΡΆΝΟΜΑ εδώ και είναι Λαθρομετανάστης ((δεν έχει περάσει από ιατρικούς ελέγχους, δεν έχει χαρτιά γενικά, δεν ξέρουμε αν ήταν εγκληματίας από εκεί που ήρθε)) αποκτά και το δικαίωμα να θέλει τζαμιά ή άλλους χώρους θρησκείας ????
Φανταστείτε αν φτιαχτούν τζαμιά και άλλοι ναοί διαφόρων θρησκειών τι έχει να γίνει με την λαθρομετανάστευση, ΜΑΓΝΉΤΗΣ θα γίνουμε του κάθε λαθραίου!!
Αν ο συγκεκριμένος κύριος που έχει χαλαστεί εδώ στην Ελλάδα δεν του αρέσει η κατάσταση και θέλει τα τζαμιά του , ΑΣ ΠΑΕΙ από εκεί που ήρθε με την ευχή μας κιόλας και όλη μας την αγάπη!!!΄
Το σωστό είναι να γίνει δημοψήφισμα και να ρωτηθούμε ΑΝ θέλουμε λαθρομετάναστες, ΑΝ θέλουμε καλύτερα σύνορα, αν θέλουμε τζαμιά, αν , αν , αν ..
Τέλος, ΜΠΡΑΒΟ στους Ελβετούς που ΑΡΝΉΘΗΚΑΝ και επίσημα την ανέγερση τζαμιών!! Και μάλιστα δικαιώθηκαν και από το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων!!!
 (http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_7788.html

Aναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!