tromaktiko: Σχετικά με: Καταγγελία για οδηγό λεωφορείου

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Σχετικά με: Καταγγελία για οδηγό λεωφορείου



Εισαι με τα καλα σου ανθρωπε μου ? Υπερασπιζεσαι τον συναδελφο σου που εκανε κατι παρανομο δηλαδη πηρε λεφτα απο...
(αφορα http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_2671.html ) Πακιστανους και σαν να μην φτανει το θρασος του ζητησε και λεφτα απο αλλον επιβατη επειδη απλα ειδε το περιστατικο και δεν ειχε αυτος εισιτηριο ? Εσυ θα επρεπε να ντρεπεσαι που υπερασπιζεσαι την διαφθορα ενος δημοσιου υπαλληλου και συναδελφου σου.

Απο που και ως που ο οδηγος του λεωφορειου πρεπει να πληρωνετε απο τους επιβατες ? Πουλαγε εισιτηρια ? Το κρατος δεν του δινει μισθο ? Και με ποιο δικαιωμα οδηγος εδιωξε επιβατη απο το λεωφορειο επειδη δεν ειχε εισιτηριο ? Αν εχει τα κοτσια ο οδηγος ας καλεσει ελεγκτη να βαλει προστιμο στον επιβατη και οχι να τον διωξει, ζηταει μετα και μπαξισι απο πανω και λαδωμα.

Ντροπη σου και σε σενα και σε οσους εχουν τετοιες συμπεριφορες, αμα ημουν εγω στην θεση του ανθρωπου που τον πεταξε εξω επειδη δεν λαδωσε τον οδηγο θα εμενα μεσα στο λεωφορειο θα του ελεγα να καλεσει ελεγκτη να πληρωσω προστιμο και θα εκανα επωνυμη καταγγελια στην εθελ για απαιτηση του οδηγου να πληρωθει απο επιβατες κατι που ειναι παρανομο και συνιστα διαφθορα.

Αποκαλεις καποιον τσιγκουνη και τζαμπατζη επειδη δεν βρηκε εισιτηριο, πολυ κακος ο κυριος δεν καλεσε το 100 να υποβαλει μηνυση στον οδηγο.

Αντε να γινουν ιδιωτικες οι συγκοινωνιες να τελειωνουμε με τους ελληναρες δημοσιουπαλληλους.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!