tromaktiko: Απάντηση στο "ΜΑΤ-Επεισόδια"

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Απάντηση στο "ΜΑΤ-Επεισόδια"



Φιλε μου, απο ολο αυτο το κατεβατό που εγραψες, φαινεται οτι δεν καταλαβες λεξη απο αυτα που σου λεει ο "ΜΑΤ-ατζης". Προσωπικα δεν ειμαι υπερ ή κατα καποιου, μαλιστα εχω παρει μερος σε δυο απο τις μεγαλυτερες συγκεντρωσεις (και στην προχτεσινη) και εφαγα πολλα χημικα.
Οταν ομως εχεις να διαχειριστεις το πληθος, οταν 200 ατομα ορμουν για 5-6 δεπτερολεπτα και μετα σκορπουν μεσα στους υπολοιπους, οταν μερικοι απο μας παρασυρομαστε ακομη και στην ειρηνικη μας συγκεντρωση (θυμιζω οτι εγινε προσπαθεια στις 13:00 περιπου για να ριξουμε τα καγκελα), οταν βλεπεις τις βαριοπουλες κ' τον πετροπολεμο ή τις μολοτοφ, τοτε το πραγμα αλλαζει. Δε μπορει να γινει ενα "ντου" μεσα στο πληθος και να συλληφθουν. Ακρως επικινδυνο! 5-6 θα συλληφθουν και αν. Οποτε ο μονος τροπος ειναι κατι τετοιο (οχι ομως και ετσι οπως προχτες φιλε ΜΑΤ-ατζη!). Και αλιμονο αν ο καθε ΜΑΤ-ατζης εκανε του κεφαλιου του καθε φορα που πιστευε οτι πρεπει (δηλ να επιτρεψει την εισοδο μας στη Βουλη)!
Και στο κατω-κατω, οντως την ευθυνη την εχουμε ΕΜΕΙΣ, γιατι ο λαος κρινεται και για την οξυδερκεια του στην ψηφο. Δε μπορει να ξερουμε οτι χρωσταμε το 120% του ΑΕΠ, οτι εχουμε ελλειμματικους προϋπολογισμους και να πιστευουμε τον ταχυδακτυλουργο ΓΑΠ οτι θα τα εξαφανισει με μαγικα! Θα μου πεις δεν τον ψηφισαν παρα το 20% του πληθυσμου! Ναι αλλα γνωμη πρεπει να εχουμε ολοι. Ψηφιζουμε τον καλυτερο και λογικοτερο απο τους "κακους" και αλλαζουμε ροτα στους υπολοιπους. Μεχρι στιγμης ψηφιζαμε τον μεγαλυτερο Αϊ Βασιλη, γι'αυτο και φτασαμε εδω.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!