tromaktiko: Σχετικά με: Αντιμετωπίζοντας το θηρίο που λέγεται Ελληνική Δικαιοσύνη-Ελληνικό Δημόσιο

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Σχετικά με: Αντιμετωπίζοντας το θηρίο που λέγεται Ελληνική Δικαιοσύνη-Ελληνικό Δημόσιο



Κατ' αρχας λυπαμαι πραγματικα οταν καποιος χανει την εργασια του.
Ας πιασουμε ομως τα πραγματα απ' την αρχη:
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_7834.html)
1. Αναφερεις οτι οι 35 εισασταν ορισμενου χρονου. 7 χρονια περασαν απο τη ληξη των Ολυμπιακων αγωνων. Δηλαδη ρε φιλε, εσυ πως οριζεις τη συμβαση ορισμενου χρονου? Καμια 35αρια χρονια και βγαινουμε στη συνταξη? ΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ (τα λεει ολα).

2. Κατασκευη και συντηρηση λες. Μαλιστα. Δηλαδη πρεπει να προσληφθηκατε πριν την εναρξη των αγωνων. Αρα πανω απο 7 χρονια. Και απ' οτι εχω δει στην ΤV τα εργα ολα ειναι μεχρι σημερα πολυ......καλοσυντυρημενα (τρομαρα σας).

3.Το λαθος ειναι του κρατους. Τελειωσαν οι αγωνες? Την αλλη μερα κιολας, δημοσιος διεθνης διαγωνισμος αναθεσης αξιοποιησης των εργων σε ιδιωτες για 99 χρονια. Κερδισμενος? Το κρατος, δηλαδη ο κοσμος και μεσα στον κοσμο κι εγω, ολοι μας. Πως? Χρημα απο ενοικια για 99 χρονακια και φυσικα μειον 35 κρατικοδιαιτοι ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (φανταστειτε το αυτο να γινεται σε ολο το ευρος του δημοσιου τομεα-ποσο λιγοτεροι δημοσιοι υπαλληλοι). Το κρατος δεν ηταν και δεν προκειται να γινει ποτε επιχειρηματιας.

ΑΥΤΑ.

Και για να μη προτρεξει ο φιλος, φυσικα και αποδοκιμαζω την προσληψη καποιων αλλων στη θεση των 35, αν οντως ετσι εχει γινει. Εφ' οσων ειναι αναγκαιοι, επρεπε να συνεχισουν οι ιδιοι (εκτος αν δεν εκαναν καλα τη δουλεια τους). Απλα ειμαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ αντιθετος στον εξ αρχης χειρισμο του θεματος απο το δημοσιο. Δεν μπορεσα ποτε να καταλαβω την εμμονη καποιων με μια θεση στο δημοσιο. Το δημοσιο δεν ειναι πανακεια. Εγω ξερω οτι ενας καλος εργαζομενος ειναι....asset για εναν σωστο εργοδοτη. Ενας καλος και σωστος εργαζομενος δεν φοβαται ποτε μηπως χασει τη δουλεια του, πολυ απλα γιατι ξερει οτι δεν εχει κανει κατι λαθος και εκπλειρει καποιους ορους και προυποθεσεις που θετονται εξ' αρχης της συμβασεως.

Ενας εργαζομενος (ποτε στο δημοσιο, παντα στον ιδιωτικο τομεα) με 22 χρονια προυπηρεσια, 6 διαφορετικες επιχειρησεις, 7 στο εξωτερικο και 15 στην Ελλαδα και ποτε απολυμενος. Απλα παντα αναζητουσα κατι καλυτερο για μενα και την οικογενεια μου και αποχωρουσα οικιοθελως εχοντας βρει αυτο το κατι.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!