tromaktiko: Αγανακτισμένος συνταξιούχος του ΤΕΒΕ

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Αγανακτισμένος συνταξιούχος του ΤΕΒΕ



Είμαι συνταξιούχος του ΤΕΒΕ έπαιρνα 600 ευρώ σύνταξη και μου κόψανε 200 ευρώ(ΕΚΑΣ). Πρέπει να ζήσω με 400 ευρώ είμαι άρρωστος και...
η είδηση ότι μου μειώσανε την σύνταξη μου επιδείνωσε την κατάσταση.
Στις υπηρεσίες που απευθύνθηκα μου είπαν ότι μου μειώσαν την σύνταξη επειδή το εισόδημά μου φαίνεται 80 ευρώ το χρόνο πάνω απο το όριο που έχουν βάλει. Ξεπερνάω το όριο αυτό διότι έχω δύο αποθήκες που θεωρούν ότι μου δίνουν εισόδημα 600 ευρώ.
Οι αποθήκες αυτές είναι οι αποθήκες που βάζουμε τα λιόδιχτα όταν δεν τα χρησιμοποιούμε. Τώρα λοιπόν παίρνω 400 ευρώ σύνταξη παρ’όλο που πλήρωνα για 10ετίες εισφορά στο ΤΕΒΕ. Απο τα 400 ευρώ πληρώνω 150 το μήνα για γιατρούς γιατί δεν τα καλύπτει όλα το ταμείο.
Εξοργίζομαι ακόμη περισσότερο όταν βλέπω πως είναι η πρώτη χρονιά που η γυναίκα μου και τα παιδιά μου δεν μπορούν να βρούν δουλειά ούτε σε ξενοδοχείο, ούτε σε οικοδομή. Όλες αυτές οι δουλειές είναι πιασμένες απο αλλοδαπούς.
Τώρα τελευταία στα μεγάλα ξενοδοχεία φέρνουν Βούλγαρους,Ρουμάνους με 350-400 ευρώ το μήνα.
Και δεν φτάνει αυτό, αυτά τα καθάρματα που κυβερνούν την χώρα δίνουν επίδομα ενοικίου σε Αλβανούς και Πακιστανούς και κόβουν την δική μου σύνταξη.
Οι λαθρομετανάστες έχουν δωρεάν παιδεία, δωρεάν νοσοκομεία, δωρεάν φαγητό. Όλα τσάμπα με τα χρήματα που παίρνει απο εμάς η κυβέρνηση.
Πρέπει να καταγγείλουμε όσα κόμματα είναι υπερ της εισβολής των λαθρομεταναστών και καταστρέφουν αυτή την χώρα που οι άλλοι έδωσαν το αίμα τους για να την ελευθερώσουν.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!