tromaktiko: Σκέψεις εφήβων για την σημερινή κατάσταση...

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Σκέψεις εφήβων για την σημερινή κατάσταση...



Είμαστε και εμείς έφηβοι, 14 ετών, και παίρνοντας ως παράδειγμα κι άλλα παιδιά της ηλικίας μου, αποφασίσα να πούμε κι εμείς λίγα πράγματα για την Ελλάδα, σήμερα.

Αυτήν την χρονιά στο Γυμνάσιο, βλέπουμε τους καθηγητές μας επηρεασμένους από την κρίση.
Δεν το βάζουν κάτω, αλλά μοιράζονται τους προβληματισμούς τους με εμάς. Μάλλον χρειαζόταν η κρίση, για να μάθουν τα παιδιά ποιοι και γιατί μας κυβερνάνε. Για να μάθουν πως η ζωή, δεν είναι πλασμένη ειρηνικά.
Μερικοί από εμάς ερευνήσαμε αρκετά, και μάθαμε για μασόνους που μας κυβερνούν,για τους illuminati και την νέα τάξη των πραγμάτων (το προφητικό παιχνίδι illuminati, που σιγά σιγά αποκαλύπτει γεγονότα που προϋπήρχαν στις κάρτες του παιχνιδιού, και βέβαια μην ξεχνάμε το barcode chip που θέλουν να μας φυτέψουν) , υπόγειοι δρόμοι που οδηγούν στην βουλή (δεν μπορεί κανείς να τους εμποδίσει να μπουν στο κοινοβούλιο). Ακόμη, μάθαμε για μια ομάδα γερμανών, που βρίσκονται στην Κρήτη, και πειραματίζονται τον καιρό και το κλίμα της χώρας μας. Επίσης, κάνεις από εμάς δεν καταλαβαίνει, γιατί δεν πιέζει η Ελλάδα τις Βρυξέλλες, έτσι ώστε να λάβει τα λεφτά που η Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα. Αυτό το ποσό όλοι ξέρουμε πως είναι αρκετά μεγάλο για να μην υπάρχει η κρίση στην χώρα μας. Γνωρίζουμε της μεγάλες ποσότητες πετρελαίου και ουρανίου που θα μπορούσε η χώρα μας να χρησιμοποιήσει!

Δεν θέλω να σας κουράσω, ούτε να πω άλλα...
Το νόημα είναι πως η νεολαία σου, Ελλαδάρα μου, ξυπνάει σιγά- σιγά, και γνωρίζει πολλά! Δεν θα αφήσουμε κανέναν "ανθέλληνα" να σε καταστρέψει!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!