tromaktiko: Απάντηση στο: Κάτω τα χέρια από την πλατεία

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Απάντηση στο: Κάτω τα χέρια από την πλατεία



Δεν είμαι αυτός που συνέταξε το άρθρο, αλλά το διάβασα, διάβασα και την απάντησή σου και θέλω να απαντήσω.(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_42.html#more)
Δε συμπαθώ ούτε εγώ ιδιαίτερα τους "αμπελοφιλόσοφους" που έχουν κατασκηνώσει στο Σύνταγμα, αντιλαμβάνομαι όμως πως τυχόν "καθάρισμά" τους συμβολικά σημαίνει πολλά πράγματα. Και απ' ότι κατάλαβα το ίδιο "μυρίστηκε" και ο πρώτος αναγνώστης.
Πρώτον
Η πλατεία Συντάγματος είναι ιστορικά γνωστή ως πλατεία διαμαρτυρίας, η οποία διαμαρτυρία είναι νόμιμη. Εκεί μέσα λοιπόν, βρίσκονται άνθρωποι (αδιάφορο αν είνα αναρχο-άπλυτοι, μπορεί να ήταν και νορμάλ) που διαμαρτύρονται. Εμένα το μυαλό μου με αυτό το "καθαρίζουμε" πάει σε άλλες εποχές που δε θέλω να ξαναζήσουμε ποτέ να διώξουμε δηλ. Έλληνες που διαμαρτύρονται, γι αυτό προτείνω να παραμείνουν εκεί μέχρι να πάρουν το καράβι για το κάμπινγκ στην Ίο, ούτως η άλλως αυτό θα γινόταν.
Δεύτερον
Δεν αντέχω ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΝΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ κανένας κύριος Παπαιωάννου και κανένας Καμίνης. Ζω στο κέντρο και οι πλατείες μας είναι επιεικώς "οίκοι ανοχής". Αν λοιπόν θέλουν να καθαρίσουν πλατείες, θα αρχίσουμε πρώτα από τις υπόλοιπες πλατείες μας που σφύζουν από εμπόριο λευκής σαρκός, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, κυκλοφορούν Νιγηριανοί και Σομαλοί με σπαθιά, βιάζουν η επιτίθενται στις κοπέλες, σε ληστεύουν και οι αρχές ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ.
Τα παληκάρια εκεί στο Σύνταγμα μπορεί να είναι στην κοσμάρα τους αλλά μη μου πεις οτι δε μπορείς να περάσεις νύχτα από' κει, ούτε ενοχλούν, ούτε βρωμίζουν (μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση ο τρόπος που μαζεύουν τα σκουπίδια εκεί) και φυσικά είναι ακίνδυνοι και δεν πειράζουν κοπέλες, πράγμα που αν είσαι κάτοικος του κέντρου αυτό είναι το πρόβλημά σου. Και ούτε έχω ακούσει για κλοπές και τέτοια. Να έρθουν λοιπόν αυτοί οι κύριοι που ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΥΦΑΚΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ να καθαρίσουν τις δικές μας πλατείες που ουρλιάζουμε εδώ και χρόνια και δε μας ακούει κανείς και οι αμπελοφιλόσοφοι της πλατε'ιας που όμως δε με ενοχλούν και δεν τους φοβάμαι, θα φύγουν μόνοι τους.
Τρίτον
Όπως είπα και πιο πάνω, σα συμβολική κίνηση, εμένα η βίαιη απομάκρυνση αυτων με τις σκηνές μου φέρνει στο μυαλό αλλαγές καθεστώτος τις οποίες δε θα ήθελα να ζήσω. Ποτέ. Γι αυτό παρατήστε κύριοι τους Έλληνες στην ησυχία τους και τα προβλήματά τους και αν έχετε όρεξη για "καθάρισμα" εμείς όλοι οι κάτοικοι του κέντρου αλλά και άλλων περιοχών (ναι, συμφωνώ με τον άνθρωπο ότι να μένεις κοντά σε καταυλισμό Ρομά είναι ΕΦΙΑΛΤΗΣ, ποιό Σύνταγμα και αηδίες) σας έχουμε έτοιμη λίστα με διακόσιες τουλάχιστον προτάσεις καθαρίσματος. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ που σας πείραξαν δέκα σκηνές στο Σύνταγμα, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!