tromaktiko: Απάντηση στο Για τους άχρηστους στα ΜΑΤ & ΔΕΛΤΑ

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Απάντηση στο Για τους άχρηστους στα ΜΑΤ & ΔΕΛΤΑ



Αγαπητέ συνέλληνα,
Η βία στα επεισόδια ήταν πολύ μεγάλη...

Δεν περιμένεις απάντηση σε αυτά που έγραψες, αλλά όταν παίρνεις το βήμα και αποφασίζεις να γράψεις σε ένα ευρείας αποδοχής blog, τότε είτε το επιθυμείς είτε όχι τα λεγόμενα σου υπόκεινται άμεσα στην κριτική του οποιουδήποτε.

Ως εκ τούτου θα σου πω ότι λυπάμαι για το επίπεδο σου το οποίο δεν θα το χαρακτηρίσω χαμηλό γιατί φρόντισες μόνος σου να μας υποδείξεις το σε ποιο μήκος κύματος κινείται.

Από εκεί και έπειτα θα αφήσω ασχολίαστη την ανάρτηση σου γιατί διακατέχεται από υπέρμετρο κομπλεξισμό, αρνητισμό και γιατί όχι υστεροβουλία...
Διαλέγω να πορεύομαι μαζί με όσους πολίτες (δεν είναι λίγοι) πιστεύουν σε μία ποιοτικότερη αστυνομία στο μέλλον, απαλλαγμένη από ακραίες ενέργειες και με ένα πιο συντονισμένο και διακριτό πεδίο και τρόπο δράσης.

Με Εκτίμηση
Ένας Αστυνομικός, Μηχανικός Υπολογιστών με μεταπτυχιακό σε αντίστοιχη ειδικότητα και απολυτήριο ενιαίου λυκείου 18,4 (όχι ότι παίζει κάποιο ρόλο, αλλά επειδή στην δική σου "γλώσσα" αξία φαίνεται ότι έχουνε τα τυπικά προσόντα).

Υ.Γ. Στην προσπάθεια μετεκπαίδευσης που έκανα μετά τη σχολή αστυφυλάκων, λυπάμαι αν σε κάποια φάση σε συνάντησα ως καθηγητή σε κάποιο πανεπιστημιακό ίδρυμα.

Αναγνώστης

----------------
Ο χαρακτηρισμός "άχρηστοι" των ΜΑΤ και ΔΕΛΤΑ είναι πολύ λίγος. Γιατί οι άνθρωποι είναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, δεν είναι άχρηστοι. Ίσα ίσα που εκτέλεσαν τις εντολές που είχαν πάρει πολύ πετυχημένα. Πάντως, είναι πολύ προκλητικό το ότι, αγαπητέ μου μπάτσε , πέρα από τις ασυναρτησίες που γράφεις τονίζεις ότι "ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ". Προφανώς γουστάρεις κι εσύ να χτυπάς και να βασανίζεις ανθρώπους. Όμως, αυτή η αστυνομία δεν αρέσει σε κανέναν περα από εσενα και τους ομοίους σου. Επίσης, πρέπει να καταλάβεις ότι η διαφορά του ζώου με τον άνθρωπο είναι η λογική που συνεπάγεται και την κριτική σκέψη. Μπορεί να πέρασες στη σχολή με πολύ καλό βαθμό αλλά μυαλό δεν έχεις. Γιατί ούτε καν η πιο νοσηρή λογική δε μπορεί να αποδεχτεί οποιονδήποτε άνθρωπο οπλισμένο σαν αστακό να χτυπά χωρίς έλεος άοπλους. Διαθέτετε φοβερή μόρφωση και παιδεία! Και όσο για τον ισχυρισμό σου ότι ήταν "μια μάυρη μέρα για την αστυνομία", μη μας πεις ότι στενοχωρήθηκες κιόλας! Απλά καταλαβαίνεις ότι πλέον θα περπατάς στους δρόμος και ο κόσμος θα σε φτύνει, θα ντρέπεσαι να λες δημοσίως ότι είσαι αστυνομικός και αυτή είναι η καλύτερη τιμωρία. Αυτό σας αξίζει και αυτό θα λάβετε. Το ξέρετε και φοβάστε. Εμάς όμως δε μας φοβίζετε, μας εξοργίζετε και αυτό σας φοβίζει ακόμα περισσότερο.

Μια αγανακτισμένη
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!