tromaktiko: Ντροπή στα Ματ και Αστυνομία

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Ντροπή στα Ματ και Αστυνομία



Ντροπή σας !! Ειστε ενα ποσοστό 70% κατά προσέγγιση,γιατι το μονο σίγουρο είναι οτι υπάρχουν και έντιμοι...
γραμματισμένοι και φιλότιμοι συνάδελφοι σας,ειλικρινά γνωρίζω κάποιους.....αλλα όπως καταλαβαινετε είναι η μειονότητα.
Ντροπή και στις σχολές και εκπαιδευτές σας που όλα τελικά δείχνουν να ξεκινάνε απο εκεί,απο ανθρώπους τραγικούς που μας πάνε πίσω...αρνουμενοι να προσαρμοσουν την νοοτροπία τους , τον ευατό τους , την ζωή τους στην σημερινη πραγματικότητα,σε κοινωνίες ουσιώδες δημιουργικές πολιπολιτισμικές....Λυπηρά τραγικό.
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν θα είναι έτσι παντοτινά,θα το δείτε...αυριο - μεθαύριο τα παιδιά μας θα ειναι φίλοι,θα παίζουν μαζί,θα είμαστε εγγεγραμένοι σε ίδιους συλλόγους γονέων,σε ίδιες εκδηλώσεις........για μένα όμως θα είναι αργά.
Αργά , γιατί έχω αποκτήσει αλλεργία.........αλλεργία σε σας του 70 %.
Ντροπή σας !!!.

Αφιερωμένο στον Βαγγέλη Σ.
Αναγνώστης

-------------------
Η μόνη λύση για να μαζευτούν έστω και λίγο τα γουρούνια των ΜΑΤ είναι μηνύσεις και πάλι μυνήσεις.

Οι ορδές των ΜΑΤ έχουν πίσω στο κράνος τους ένα διακριτικό έμβλημα (μαυρο, πράσινο, κίτρινο, κόκκινο κλπ) για να διακρίνονται μεταξύ τους, ενώ κανονικά θα έπρεπε σύμφωνα με το νόμο να φέρουν αριθμό μητρώου και όνομα πάνω στη στολή και το κράνος τους.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ απο τη στιγμή που βγαίνουν στον δρόμο παραβιάζοντας τους νόμους που έχει ψηφίσει η βουλή που τόσο λυσσαλαία φυλάνε.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ και νομικά μπορεί ο καθένας να τους ξεφτιλίσει, αφού είναι κρατικοί λειτουργοί που δεν μπορεί να αναγνωρίσει κανείς άρα δεν έχουν κανένα δικαίωμα καταστολής γατί με την ίδια λογική βάζω κι εγώ μια χακί στολή και ένα άσπρο κράνος και το παίζω Ματατζής. Χωρίς διακριτικά χωρίς ευθύνες λοιπόν.
Αν δεν είχαμε χούντα όλα τα παραπάνω θα ακούγονταν σαν τρομερές καταγγελίες στα αυτιά τις εκάστωτε κυβέρνησης.
Τώρα όμως είναι απλά η ωμή πραγματικότητα που μας σερβίρει GAP.
Στην υγειά μας.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!