tromaktiko: Πρώτος ο κολοτούμπας Αθανασιάδης στην επικοινωνία

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Πρώτος ο κολοτούμπας Αθανασιάδης στην επικοινωνία



Βρε παιδιά, όλο το σκηνικό με τον ξυλοδαρμό του Αθανασιάδη ήταν πολύ καλά σκηνοθετημένο. Ούτε ο Steven Spielberg δεν θα μπορούσε να κάνει τέτοια υπερπαραγωγή...
Βρε είναι δυνατόν να λες εδώ και τρεις μήνες ότι δεν θα ψηφίσεις το μεσοπρόθεσμο και στο τέλος το ψηφίζεις, και μετά να βγαίνεις άνετος στην οδό Βουκουρεστίου λες και δεν τρέχει τίποτα. Πρώτος ο “κολοτούμπας” Αθανασιάδης στην επικοινωνία. Βγήκε έξω με έναν αστυνομικό της προσωπικής του φρουράς ο οποίος ήταν κολλημένος επάνω του, και αν προσέξετε καλά το βίντεο θα δείτε άλλους τέσσερις – πέντε να παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις ώστε εάν αγριέψουν ποιο πολύ τα πράγματα να επέμβουν. Δεν χρειάζεται να σας πω ότι και αυτοί είναι αστυνομικοί. Και να τον Αθανασιάδη το βράδυ σε όλα τα κανάλια να παρουσιάζετε σαν θύμα ξυλοδαρμού και να μας αραδιάζει ότι πα.... θέλει.
Παιδιά αυτοί που ΠΑΣΟΚ δεν παίζονται στην επικοινωνία. Έχουν περάσει σεμινάρια σε συνεργασία με τους Αμερικανούς για το πως θα κουνήσουν και το δακτυλάκι τους ακόμα. Ολόκληρη επιστήμη η επικοινωνία. Και ο θεός της επικοινωνίας είναι : ποιος άλλος από τον μοναδικό και ανεπανάληπτο Δικτάτορά μας τον Γιωργάκη.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!